Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià

Arturo Valls confirma que 'Ahora Caigo' canviarà com mai

El programa afegirà una prova final que augmentarà l'emoció i la tensió del concurs


'Ahora Caigo', el programa presentat per Arturo Valls a Antena 3, està a punt d'experimentar nous canvis. Tal com ha confirmat 'Ecoteuve', el concurs produït per Gestmusic modificarà la seva mecànica i donarà molt més protagonisme al concursant central.
 

La principal novetat del programa

'Ahora Caigo' afegeix un canvi en l'estructura del programa, mantindrà a la persona central durant diverses tardes consecutives. A mesura que el participant principal vagi eliminant als seus contrincants, anirà sumant els diners que amaga cada un d'ells en el seu faristol, la qual cosa és habitual des del 2011. Ara bé, el canvi arriba quan el concursant central aconsegueix eliminar els vuit oponents, ja que haurà de superar una prova final.

La prova final consisteix a respondre correctament deu preguntes en deu minuts. Encara que no respongui correctament, tornarà en el pròxim programa. Ara bé,  si el participant aconsegueix contestar bé totes les preguntes, s'emportarà els diners que hagi acumulat, però si ho fa malament perdrà la quantitat que tenia acumulada.

D'aquesta manera, el concursant central només podrà ser eliminat si algun dels seus vuit contrincants aconsegueix eliminar-lo. Si això succeeix, l'oponent que hagi vençut passarà al centre i, per tant, tindrà la possibilitat d'arribar a la prova final.

Tot i que es presenten deu concursants per jugar contra el concursant central, finalment només hi participen vuit. Així doncs, el programa ha decidit que les dues persones que no pugui concursar, també tornin l'endemà. 

'Ahora Caigo' s'assegura un pic d'audiència amb els nous canvis

Amb aquestes novetats que s'aniran introduint en el programa durant les setmanes vinents, el programa d'Antena 3 busca que el públic s'impliqui i es familiaritzi amb un concursant que pot romandre durant diversos dies o fins i tot setmanes. 

A més, aquests canvis fomenten la fidelització amb els participants, que s'han convertit en autèntiques estrelles, com ja ha passat a 'Pasapalabra' o a 'Boom!'. D'altra banda, incorporar una prova final tan decisiva, de la qual depèn que el concursant guanyi els diners, provoca que augmenti l'atenció durant el tram final del programa.

Així doncs, el concurs d'Antena 3 podrà assegurar sempre un pic d'expectació per als minuts finals i, per tant, un increment de l'audiència en una franja horària que, de moment, segueix liderant Telecinco amb 'Sálvame'.

Gairebé 10 anys en antena

El pròxim mes de juliol, 'Ahora Caigo' complirà deu anys des de la seva estrena. El 2011, Antena 3 va estrenar aquest concurs, que ara ja ha emès més de 2.000 programes. Tot i que ja està lluny d'aconseguir les grans dades que va recollir al principi, 'Ahora Caigo' pot presumir de mantenir les audiències consolidades a Antena 3. I una de les grans claus del seu èxit és el presentador del programa, Arturo Valls.

El caràcter i la personalitat del presentador han aconseguit enamorar als espectadors del concurs. A més, els curiosos concursants del programa també ajuden a augmentar l'audiència.