Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban pateix un atac de somnolència en ple directe

La col·laboradora ha de prendre's medicaments per recuperar-se

Belén Esteban torna a estar sota el focus mediàtic per la polèmica que l'ha enfrontat a la que era la seva millor amiga dins de 'Sálvame', Anabel Pantoja. La col·laboradora estrella del programa s'ha sentit traïda, en creure que Anabel havia volgut boicotejar la seva nova línia de joies, que ha comptat amb el suport de la resta de companyes, però, segons semblava, no de la neboda d'Isabel Pantoja.

Belén Esteban pateix un accident 

En el moment que va esclatar la batalla, Belén Esteban es trobava de baixa per una lesió que va patir durant la nevada a Madrid, que va obligar-la a guardar repòs per tal de poder recuperar la mobilitat de la cama. Tot i això, Esteban va demanar al programa poder aturar la baixa i tornar a la feina per aclarir el que està passant amb Anabel Pantoja.

Si és cert que dilluns vam poder veure a Belén molt entregada i energètica, aquest dimarts la col·laboradora ha estat totalment absent. Fins i tot les càmeres han pogut captar-la amb els ulls tancats, descansant, mentre es podia sentir als seus companys parlant amb un to elevat, sense que això pertorbés el somni de l'ex de Jesulín d'Ubrique.

Més tard, Jorge Javier Vázquez s'ha interessat per l'estat de salut de Belén Esteban. No obstant això, la col·laboradora no ha volgut preocupar a ningú i ha explicat que els medicaments, que ha de prendre's per recuperar-se de la cama, li provoquen somnolència.  


L'estratègia per promocionar les joies de la col·laboradora

L'estat de somnolència de la col·laboradora ha fet saltar les alarmes a les xarxes socials. És per aquest motiu que és molt fàcil trobar comentaris que es pregunten i es preocupen per l'estat de salut de la col·laboradora.

A mesura que ha anat avançant la tarda, la col·laboradora s'ha anat recomponent i animant, encara que en cap moment ha aconseguit recuperar la seva essència habitual, participant activament i deixant anar comentaris ocurrents sobre els temes que es tracten al programa. 

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora ha hagut de parlar sobre la polèmica que té amb la seva amiga Anabel Pantoja i, després, sobre el seu exrepresentant Toño Sanchís, a qui va deixar sense casa després de guanyar el judici. Ara bé, finalment la tarda no ha estat tan dolenta per a la col·laboradora, ja que s'ha aconseguit aclarir la polèmica amb Anabel. 

Anabel no hauria actuat amb maldat i, a més, mai ha existit cap trucada per part seva als propietaris de l'empresa per demanar que frenessin la col·lecció de joies de Belén. S'assegura que tot això és una estratègia de l'empresa per promocionar els productes.  

Pocs minuts abans de finalitzar el programa, Belén Esteban ha explicat que tot ha estat una mentida de l'empresa per promocionar les joies sense haver d'invertir diners. Avui Anabel tornarà a Telecinco i podrem conèixer la seva opinió sobre aquest engany que ha trencat la seva bona relació amb Belén.