Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Silenci a 'Sálvame': Sorpresa per l'últim missatge del divorci de Bertín

El cantant va decidir enviar un missatge de veu al programa de Telecinco

Diumenge Bertín Osborne anunciava a través d'un comunicat la ruptura matrimonial amb Fabiola Martínez. Després de vint anys de relació i amb dos fills en comú, la notícia ens va deixar sense paraules. El programa 'Viva la vida' va ser l'encarregat d'informar sobre l'exclusiva del comunicat, en què s'assegura que la parella ha decidit separar-se de manera amistosa. 

Des d'un bon principi, s'ha volgut deixar clar que no existeixen terceres persones, sinó que únicament no poden conviure més anys junts. Amb aquest comunicat, Bertín Osborne només volia evitar polèmiques i dir tota la veritat perquè «no hi ha més que el que s'ha explicat». Ara bé, dilluns va decidir enviar un missatge de veu a 'Sálvame', programa estrella de Telecinco

Bertín envia un missatge a 'Sálvame' 

Bertín Osborne parla amb molt respecte en el missatge de veu que envia a 'Sálvame': «Gràcies per l'interès, vaig prometre que no parlaria més sobre el tema», assegura en primer lloc. «Està tot dit i està ben explicat perquè no hi ha més», afegeix. 

Bertín es mostra satisfet tant per l'«afecte» com per la manera en què s'ha tractat la notícia sobre la seva ruptura. «Per a mi, comprendreu que és molt trist», diu el presentador. «És veritat que si tot es desenvolupa així, serà millor per a tots», finalitza el missatge de veu.

Tots els col·laboradors de 'Sálvame' s'han mostrat sorpresos per la rapidesa del comunicat, que s'ha enviat quan han començat a sortir diversos rumors sobre una crisi de parella.

El suport d'Isabel Gemio a Bertín i Fabiola

Després de la ruptura, molts companys i amics del presentador han volgut fer-li arribar el seu suport, ja que, tant Bertín com Fabiola, són molt estimats per la premsa del cor i els seus amics. En el cas de la periodista Isabel Gemio, li ha dedicat un post d'Instagram al seu amic Bertín perquè sàpiga que sempre estarà al seu costat donant-li suport en els moments més complicats de la seva vida.

«Ens coneixem des de fa més de trenta anys. A Bertín Osborne l'he entrevistat moltes vegades. Hem coincidit en festes privades i públiques. La nostra relació és d'afecte i respecte. Coneixem molt bé els aspectes bons i dolents d'aquesta professió. Vull agrair-li públicament el seu suport en moments difícils. No estava en l'obligació de fer-ho», ha publicat Isabel Gemio fent referència a la 'guerra' amb María Teresa Campos.

A més de compartir diverses imatges en què surten tots dos en diferents moments de la seva vida, Isabel no ha volgut oblidar-se de Fabiola: «Fabiola és una de les persones més elegants que conec, i no parlo de l'exterior, que també. I només puc desitjar-li molts ànims i força per seguir lluitant pels meravellosos fills que té. Als dos, tot el meu afecte», conclou la veterana periodista.