Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Mila Ximénez, preparada per deixar anar una veritable bomba: «És imminent»

Les declaracions de la col·laboradora de 'Sálvame' podrien afectar a un famós del nostre país


Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame', torna a estar en el punt de mira per haver advertit que deixarà anar una notícia 'bomba'. L'exclusiva no té relació amb la seva malaltia ni amb el seu exmarit, Manolo Santana, sinó amb l'entrevista que va fer-li a Kiko Rivera per a la revista 'Lecturas', que s'ha publicat aquest matí.

Mila, el suport incondicional de Kiko Rivera

Cal recordar que, fa uns mesos, Mila Ximénez ja va entrevistar el fill d'Isabel Pantoja per a la revista 'Lecturas'. En l'entrevista, el DJ i cantant va revelar, per primera vegada, la mala relació que té amb la seva mare per la polèmica sobre l'herència del seu pare, Paquirri.

L'exclusiva va servir perquè el jove protagonitzés l'especial de 'Cantora, la herencia envenenada', on va exposar l'estratègia de la seva mare per quedar-se amb tota l'herència de Paquirri. 

No obstant això, l'entrevista va servir també per reforçar la relació entre Mila Ximénez i Kiko Rivera. Des de llavors, la col·laboradora és un dels suports incondicionals de Rivera, que ja fa mesos que no té contacte amb la seva mare perquè se sent 'estafat'. 

Una nova exclusiva 'bomba'

Aquest matí 'Lecturas' ha tret a la llum la conversa de la col·laboradora amb el DJ Kiko Rivera. En aquesta conversa, el jove parla sense embuts sobre la 'guerra' que té amb la seva mare. De fet, Mila Ximénez ha assegurat que Kiko necessitava fer l'entrevista i que «diu un parell de coses que us deixarà bocabadats».

És més, la col·laboradora té molt clar que Isabel Pantoja s'enfadarà: «Sí, perquè s'enfada amb tothom en general». Tot i això, ha deixat palès que l'enuig de la cantant «m'és igual».
 

Els temes que es poden llegir en l'entrevista

La col·laboradora i periodista no ha volgut revelar moltes dades sobre l'entrevista. Tot i això, ha afirmat que en l'exclusiva es pot veure l'estat anímic del jove, que sembla estar «trist» i «desconcertat». És més, no ha dubtat a revelar que Kiko «té un punt d'esquinçament i de solitud».

De la mateixa manera, en l'entrevista es tracten temes exclusius sobre el conflicte entre els Rivera i els Pantoja. Ens estem referint, per exemple, a l'entrega dels objectes de Paquirri per part d'Isabel. Així mateix, també es parla sobre el cotxe que Pantoja li ha tret al seu fill, un vehicle amb el qual l'esposa de Kiko, Irene Rosales, portava les seves petites, Carlota i Ana, al col·legi.


Els espectadors reaccionen a la nova exclusiva de Kiko

Les xarxes socials han 'cremat' en assabentar-se de l'exclusiva. Així, són molts els espectadors de 'Sálvame' que han volgut donar la seva opinió. I la veritat és que la majoria de comentaris van en contra de Kiko Rivera i Mila Ximénez:

  • «Quan un fill diu públicament el que ell ha dit de la seva mare, què esperava? Aquestes coses es fan als tribunals. Prefereix una altra exclusiva, hauria de fer-li vergonya».
  • «Mila s'està aprofitant de Kiko Rivera».
  • «Quin fàstic donen Mila i el mentider 'petit de l'ànima' que va dir que no parlaria més sobre el tema i que no donaria més exclusives!».

Ara bé, no podem obviar els comentaris que s'han fet a favor de Kiko Rivera: «Jo el prefereixo a ell com a fill que a la seva mare com a mare. Així de clar t'ho dic. Aquesta senyora pensa amb els diners, no té sentiments. Sempre ha estat així».