El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari

La televisiva exnòvia de Bertín Osborne que ara podria tornar a la seva vida

El conegut presentador ha tingut infinitat de relacions amoroses abans de conèixer a Fabiola

Des que anunciessin la seva ruptura, són molts els rumors que han anat sorgint sobre els motius de la separació entre Bertín Osborne i Fabiola Martínez després de més de 20 anys de relació i dos fills en comú. Tot i que Fabiola ha estat una de les dones que més temps ha romàs en el cor del presentador, la veritat és que no ha estat l'única. I és que models, periodistes, empresàries... Les dones que han passat pel cor de Bertín són moltes i molt variades, fins i tot algunes vegades en veu a més d'una pels passadissos de 'Mediaset'.

La vida amorosa de Bertín Osborne

Tot i que amb Fabiola ha compartit més de 20 anys de la seva vida, la veritat és que no ha estat l'única dona que li ha donat fills al presentador d'En tu casa o en la mía'. Sandra Domecq va ser la mare d'Alejandra, Eugenia i Claudia, les tres filles grans de Bertín. Sens dubte, la seva relació va ser molt passional i és evident que el cantant encara li guarda un gran afecte.

Tant és així que, després de morir el 2004 a causa d'un càncer, Bertín va arribar a dir: «Si m'hagués casat amb Sandra en lloc d'amb 20 anys amb 34, probablement seguiria casat amb ella». Sens dubte, Domecq es caracteritzava per la seva elegància i discreció, ja que no li agradava estar en el focus mediàtic en què sempre es veia embolicat el que aleshores era el seu marit.

Alguns dels seus 'affaires' més coneguts ha estat el que ha protagonitzat en els anys 80 al costat d'Ana Obregón. Tot i que en la seva època van decidir no confirmar ni desmentir la relació, sí que ho van fer l'any 2017, quan aquesta va ser entrevistada pel presentador a 'Mi casa es la tuya'.

«Ens vam enrotllar, però va ser quan teníem 22 anys! Allò no va ser rellevant», confessava Ana entre rialles. Poc després, Bertín va ser relacionat amb Mar Flores, encara que només un parell de mesos i, segons ha transcendit a la premsa, tots dos decidien posar fi a la seva relació per telèfon.

A més de les anteriorment esmentades, hi va haver diverses noies conegudes a nacionalment que van passar per la vida del cantant quan aquest era encara molt jove. Paloma Lago, Lolita Flores, Sonia Arena o Terelu Campos han sigut algunes de les famoses que han engruixit la llista de conquestes de Bertín.

Justament d'aquesta última ha parlat la seva germana, Carmen Borrego, que va arribar a desafiar a Bertín a detallar certes intimitats entre tots dos. «A casa teva va aprendre moltes coses, a veure si les dieu d'una vegada», sentenciava en una entrevista en la qual estava present la mateixa Terelu Campos.

Les seves xicotes més internacionals

Fent gala de la seva fama de seductor, Bertín també ha tingut relacions de caràcter internacional. Als anys 80, el presentador va iniciar un romanç amb Arianne Brown, i encara que va estar amb ella aproximadament 10 anys i que, fins i tot sonaven campanes de noces, van acabar deixant-ho per motius que encara es desconeixen.

La següent dona en passar per la seva vida va ser Brigitte Nielsen, ex de Sylvester Stallone. Durant aquesta època, Bertín residia a Miami i les seves apassionades trobades amb la model i cantant van ser comentades per tota la premsa nacional i internacional. Menys passional ha estat el seu romanç amb Gabriela Sabatini, de qui gairebé no es troben arxius gràfics.

La veritat és que, després de diversos romanços esporàdics, Bertín Osborne havia aconseguit trobar l'estabilitat de la mà de Fabiola Martínez. Tot i que estan a punt de signar el divorci, entre tots dos només hi ha paraules d'afecte i de respecte que demostren que malgrat tot, seguiran mantenint una bona relació.