Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

'Sálvame' patirà diverses interrupcions durant la seva emissió: aquests són els motius

L'actualitat obligarà el programa a escurçar els seus minuts d'antena, molt lluny de les cinc hores que acostumen a realitzar

L'equip de 'Sálvame' acostuma a presumir de les cinc hores que estan en emissió en directe. Aquesta situació es deu al fet que, a més de les quatre hores que ja tenien, amb la desaparició forçosa de 'Pasapalabra' i que se'n va anar a Antena 3, Telecinco va encomanar a l'equip de Jorge Javier Vázquez a allargar una hora més el format.

En un primer moment es va voler omplir aquest espai amb una secció especial, on sotmetien als col·laboradors a una màquina de la veritat a canvi de diners. Però això no va acabar de funcionar i van rebutjar l'invent, limitant-lo a un ús puntual. En aquest moment, 'Sálvame tomate' va agafar el relleu i es va quedar fins a arribar a l'emissió dels informatius de les nou del vespre.

Avui, però, hi ha un canvi de plans i l'equip del programa haurà d'adaptar-se a una graella canviant, que per començar, segur que no els permet arribar fins a les nou. Segons la programació de Telecinco per al dia d'avui, només s'emetrà 'Sálvame limón', 'Sálvame naranja' i 'Sálvame tomate', però, aquest últim, només fins a les vuit i quaranta, menjant-se pràcticament mitja hora de programa.

Això es deu al fet que, a partir de les nou, es començarà a emetre's un partit de la Copa del Rei, avui enfrontant a l'Alcoià amb el Reial Madrid. Abans, a les 20:40h s'emetrà una edició especial dels informatius de Pedro Piqueras, on era previst que informés sobre la presa de possessió de Joe Biden, en col·laboració amb Mamen Sala i Dori Toribio, que està previst que connectin en directe des dels Estats Units.

Aquest especial no duraria més de vint minuts, però l'explosió que ha tingut lloc avui al centre de Madrid ha obligat a canviar els plans de la cadena i potser, ara es requereixen molts més minuts per a poder albergar les dues informacions.

'Sálvame' pendent de l'explosió al centre de Madrid

Kiko Hernández iniciava l'emissió de 'Sálvame' a les quatre de la tarda, anunciant els continguts que tenien previstos. Avui sobretot centrat en l'entrevista que ha realitzat Mila Ximénez a Kiko Rivera i que de nou, torna a encendre la polèmica en la família Rivera-Pantoja. No obstant això, al cap de pocs minuts de començar el programa, han hagut de passar la connexió a plató d'informatius perquè expliquessin els detalls de l'explosió succeïda al centre de Madrid.

Durant deu minuts, el presentador d'informatius ha connectat amb un reporter que es trobava al carrer, donant cobertura al que estava succeint. A la tornada, Kiko Hernández seguia anunciant que tindrien una finestra oberta al lloc dels fets i que segurament, anirien connectant amb informatius per anar donant llum a totes les noves dades que es vagin coneixent.

A més, 'Sálvame' aportaria un gra de sorra, desplaçant-hi a un dels reporters del programa i que també oferiria informacions puntualment per a tots els espectadors que estiguin seguint l'espai de Telecinco. Si bé és cert que cada cadena està fent una cobertura diferent de l'última hora, potser Telecinco ha de realitzar algun reajustament nou en la programació, ja que potser vint minuts per cobrir l'actualitat dels Estats Units i de l'explosió a Madrid és poc. 

Per aquest motiu és probable que sol·licitin més temps a l'equip de 'Sálvame' i, d'aquesta manera, el programa podria acabar cap a les vuit del vespre, donant així pas a l'informatiu de Piqueras. La veritat és que el programa s'ha passat pràcticament parlant de l'estrena de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', que s'estrenarà demà, dijous, i també escoltant anècdotes de l'àmbit personal dels col·laboradors.

Segurament això es deu al fet que l'equip no tenia molt clar el temps amb què comptarien de programa i per això, han hagut d'improvisar una gran part del contingut.