Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro podria no tornar a Anglaterra si es confirma el comiat de Belén Esteban

El futur televisiu de Belén Esteban penja d'un fil

Belén Esteban comença a replantejar-se el seu futur dins del món televisiu després de tants anys en antena. Tot i això, assegura que la seva família juga un paper molt important.

«Si no ho he fet, ha estat pel meu marit, Miguel Marcos, i la meva filla, perquè a ella li encanta 'Sálvame'», reconeixia. «Li encanta veure que no soc a casa, perquè a mi de seguida em cau la casa a sobre», explicava la col·laboradora.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro sempre ha comptat amb el suport de la mare | CEDIDA

«Miguel m'ha dit que la que he de triar soc jo, però que és una decisió molt forta i podria ser equivocada». Encara que, això sí, la de Paracuellos ha estat a punt de llençar la tovallola diverses vegades. «Belén Rodríguez i Antonio Rossi saben que aquest any he estat a punt d'anar-me'n», confessava.

«No vull dir que marxi ja, però a mi em queda poc», matisava. I si fos així, té clar que ho farà per sempre, i no per anar-se'n a un altre programa: «El dia que me'n vagi de la tele, me'n vaig de la tele».

D'altra banda, l'ex de Jesulín té motius per deixar la televisió més aviat que tard, ja que la seva mare li preocupa. «Ella viu a Benidorm i feia mesos que no la veia. Hi ha persones que em necessiten i he d'estar-hi, no m'ho perdonaria», assegurava.

Imatge d'Andrea Janeiro amb un amic prenent una copa
Andrea Janeiro posant amb un amic | Cedida

Encara que, per a desgràcia dels seus detractors, Belén Esteban trigarà a marxar, ja que ella mateixa confirmava que acaba de renovar amb 'La Fábrica de la Tele', on porta dotze anys. «Em sento molt ben valorada i pagada».

Així, explicava que «no va ser un rampell, encara no me n'aniré, però porto molts anys a la televisió. Vas pensant en el teu futur i en altres coses. La meva família em va treure del cap deixar abans el programa».

Belén Esteban i la seva nova vida lluny de la televisió

Més d'una dècada porta Esteban lligada a 'Mediaset' i a 'La Fábrica de la Tele', un temps en què moltes coses han canviat. Per començar, l'audiència de 'Sálvame' s'ha enfonsat, i els productors segueixen intentant sigui com sigui salvar el format, encara que potser ja té les hores comptades.

A més a més, a Esteban la seva presència a la televisió l'afavoreix, ja que es promociona i ven la seva imatge. Tot i això, les seves intervencions estan limitades per les exigències de la seva filla, que li ha demanat més d'una vegada que eviti involucrar-la o parlar sobre la seva vida privada.

«És una decisió molt dura que prendré a la vida i que potser pot ser equivocada. Me l'he de plantejar a poc a poc, ja que hi ha persones que em necessiten i he d'estar-hi. En cas contrari no m'ho perdonaria», se sincerava.

No obstant això, és una cosa que de vegades a la de Paracuellos li costa complir, i més quan treuen el tema del seu ex i pare de la seva Andreíta, Jesulín de Ubrique.

Fotomuntatge d'un mòbil i la imatge d'Andrea Janeiro quan era petita
Foto d'Andrea Janeiro quan era un bebè | Catalunya Diari

D'altra banda, Belén també ha aconseguit crear un imperi lluny de la televisió basat en una línia de gaspatxos, 'salmorejo', patates fregides i les seves cremes de verdures. I de fet ha sigut tot un èxit, fins i tot ha aconseguit exportar els productes a l'estranger, fora de les nostres fronteres.

I això, sense comptar amb la gran popularitat que ha aconseguit a les xarxes socials, on reuneix més d'un milió de seguidors i aconsegueix cridar l'atenció de moltíssimes marques.

D'aquesta manera, queda clar que res seria el mateix sense la 'princesa del poble', que sempre es mulla en tots els conflictes i obté una gran repercussió mediàtica. A més, ha aconseguit assegurar el futur a la seva filla Andrea pel seu propi compte i sense l'ajuda de Jesulín.

I és que les seves intervencions econòmiques «han estat molt ben remunerades sempre i en línies generals per sobre dels preus que se solen pagar per altres personatges també susceptibles de portada».