Andrea Janeiro acompanyada de la seva mare, Belén Esteban

L'operació d'Andrea Janeiro pel seu problema a la cara: «Un canvi descomunal»

Andrea Janeiro podria haver passat per quiròfan per solucionar el seu gran complex

Andrea Janeiro va prendre les mesures necessàries per aconseguir que cap periodista s'atrevís a criticar els seus moviments. Així doncs, el primer que va fer Belén Esteban va ser enviar-la a estudiar a Londres i, tot seguit, va enviar un comunicat a tots els paparazzis.

Andrea Janeiro se sent molt còmoda en l'anonimat. Per tant, no té cap intenció d'ocupar la portada de cap revista. Tot i això, qualsevol ocasió és bona per a convertir-la en protagonista de l'escàndol del moment.

Belén Esteban es va casar amb Miguel Marcos l'any 2019, i la seva filla no va aparèixer en cap de les imatges que va publicar la revista 'Hola!'. No obstant això, les xarxes socials es van fer ressò de diversos moments en què es va veure a Andreíta gaudir molt de l'esdeveniment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La jove ha canviat molt el seu aspecte físic des d'aquell moment. Fins i tot hi ha qui assegura que podria haver passat pel quiròfan. Gran part dels seus detractors van intentar fer-li mal burlant-se de la seva barbeta, però el que no sabien és que patia una malaltia.

Andrea Janeiro va néixer amb un problema maxil·lofacial que podria estar ocasionat pels problemes que Belén va arrossegar durant el seu embaràs. I és que, recordem, la col·laboradora té diabetis, un fet que ha posat en perill la seva salut en més d'una ocasió.

Tanmateix, Andrea ha aparegut molt poques vegades en els mitjans de comunicació perquè ha sabut guanyar-se el respecte de tots els periodistes. Però, sempre que s'ha publicat alguna imatge seva, els espectadors no han deixat ni un detall sense comentar.

Andrea Janeiro i la malaltia de la qual tots es burlen

En el passat, Belén Esteban va situar a la seva petita en una posició bastant compromesa, encara que amb el pas dels anys ha intentat solucionar el seu error. De la mateixa manera, la col·laboradora no consent que ningú parli d'ella i molt menys que li intentin fer mal.

Alguns dels seus íntims enemics, com Carmen Lomana, va qüestionar el seu aspecte físic i va suggerir que la jove hauria de passar per quiròfan. No obstant això, els metges no recomanen haver superat certa edat per poder solucionar els problemes maxil·lofacials.

Davant aquests comentaris la mare d'Andreíta va carregar durament contra Carmen, encara que hi ha la possibilitat que la jove hagi fet cas del consell. I tot perquè alguns espectadors s'han adonat que la seva mandíbula està molt millor i el seu aspecte ha evolucionat notablement.

La filla de Jesulín mai ha participat en cap enrenou, ja que sempre ha intentat portar una vida discreta. Malgrat això, els periodistes han esbrinat moltes coses d'ella com, per exemple, que té una relació amb Daniel Wozza.

Andrea ha patit una evolució física innegable

La jove ha canviat molt el seu aspecte físic des que va aparèixer per primera vegada en els mitjans de comunicació. Quan va complir la seva majoria d'edat, la seva mare va celebrar-ho amb una festa a la discoteca Kapital. Però, és clar, l'esdeveniment va estar carregat de polèmica.

Els detractors d'Andreíta van carregar durament contra ella i es van burlar que tenia una barbeta massa pronunciada. Tot i això, tothom s'ha adonat que ja no pateix aquest defecte en les últimes fotografies que han sortit publicades.

Per tant, és probable que la filla de Jesulín li hagi demanat ajuda als cirurgians per posar solució a un problema que pateix des del seu naixement. Tanmateix, aquest lleuger retoc no seria l'únic canvi que ha experimentat en els últims anys.

De fet, fa un temps es van filtrar unes imatges que no van deixar indiferent a ningú. I tot perquè la jove ha experimentat un «canvi brutal» gràcies al fet d'haver escollit per al seu cabell un to molt més afavoridor al qual portava abans.

Per contra, Julia Janeiro, la seva germana, s'ha guanyat a gran part del públic després de lluir el seu cos a les xarxes socials. I és que Jesús ha presumit de la seva bellesa públicament, tot i que també hi ha hagut gent que s'ha burlat del seu físic.