Andrea Janeiro i Belén Esteban

Les festes de Nadal que fan patir Andrea Janeiro: el menú de Belén Esteban

Belén Esteban revela el menú que elaborarà a casa seva per Nadal

Belén Esteban és una de les grans protagonistes de Telecinco, sobretot ara que estem a prop de les dates més assenyalades de l'any. Així que, per oblidar el tema que tants maldecaps li ha donat durant aquesta setmana, Belén va anar-se'n lluny del plató de 'Sálvame' per unes hores.

La proposta que li van fer a la mare d'Andrea Janeiro va ser entrar a 'Secret Story' per inaugurar una cosa molt especial a Guadalix. I és que, segons sembla, el tema de la nova paternitat de Jesulín l'ha saturat massa i que millor que anar a la casa més mediàtica d'Espanya.

Així doncs, Belén Esteban va ser l'encarregada d'inaugurar la decoració nadalenca de la casa de 'Secret Story' el passat dijous 9 de desembre. Un fet que va emocionar Belén Esteban, que sempre es presta a aquests treballs extres que li ofereix la cadena de Fuencarral fora de 'Sálvame'. 

El sonor 'zasca' de Belén Esteban a Jorge Javier Vázquez

El cas és que, ja que visitava aquell lloc, ubicat en plena serra madrilenya, el presentador Jorge Javier va voler xerrar alguna cosa amb Belén Esteban mentre estava passejant pel lloc.

Imatge de Belén Esteban amb fons nadalenc al programa Secret Story
Belén Esteban va desitjar bones festes als concursants | MEDIASET

Tots sabem que Esteban va estar en aquest mateix lloc durant la seva participació a 'Gran Hermano VIP', 'reality' que, per cert, va guanyar triomfalment. Llavors, Jorge Javier va voler fer-li alguna broma i especialment va incidir que la majoria dels seus companys de 'GH' no van acabar tenint una molt bona relació amb la de Paracuellos.

«Vas guanyar gràcies al suport dels teus companys, oi?», responia amb ironia el català, a la qual cosa, en un sonor 'zasca', Belén Esteban li replicava així: «I sobretot del teu, xato».

Sens dubte, aquest 'zasca' de Belén a Jorge Javier va ser un dels més grans d'aquella nit. Alhora, Jorge Javier Vázquez té l'habilitat de treure les pessigolles a qui es proposa i per això va ser crític amb el paper que va fer Belén Esteban en aquell 'reality'.

Belén Esteban: «Tornaria a entrar en un 'reality'»

«Tornaries a entrar en una casa?», li va preguntar Jorge Javier, i Belén Esteban va contestar: «Doncs et sorprendré, sí, tornaria a entrar», va sentenciar davant la sorpresa de tots.

Imatge de perfil de Belén Esteban a Secret Story
Belén Esteban va fer una visita sorpresa als concursants de 'Secret Story' | Mediaset

El presentador va anar més enllà i va voler saber si Belén volia que la 'cúpula' prengués nota del seu prec i va respondre «sí, per què no». Ni curta ni mandrosa, Belén Esteban es va oferir com a propera concursant d'un 'reality' a la cadena on treballa.

D'altra banda, Jorge Javier va treure el tema del fill que esperen María José Campanario i Jesulín de Ubrique, i la col·laboradora va contestar així: «Si ho dius pel que ho dius, els torno a donar l'enhorabona per 28 en dos dies».

El menú de Nadal que prepararà Belén Esteban a Andrea Janeiro

Així mateix, Belén Esteban ha demanat als Reis d'Orient «tranquil·litat i estabilitat. Estabilitat tinc, així que una mica més de tranquil·litat i allò de sempre, que estigui la família bé, no soc persona de demanar gaire», confessava en directe.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro soparà un suculent menú nadalenc preparat per Belén Esteban | CEDIDA

La col·laboradora va revelar que per Nadal cuinarà «amanida, entrants, pernil, llom, cloïsses amb salsa verda, sopa de marisc i costelles o garrí. Sorbet de llimona i després l'aigua amb misteri», afirmava sobre l'alcohol, i és que «estem a festes». Aquest serà el que haurà de menjar Andrea Janeiro durant aquestes festes a casa de la seva mare.

«La meva mare sol posar lluç, però li diré que aquest any no, perquè sempre menja lluç. A la gent gran li agrada més el peix», reflexionava finalment la col·laboradora de Telecinco.