Primer pla de Glòria Serra pel carrer

La presentadora Gloria Serra, a punt de morir: «Mai havia passat tanta por»

Gloria Serra confessa que gairebé perd la vida i que va estar a punt de matar algú més

Glòria Serra ha confessat un moment molt tràgic que va estar a punt de costar-li la vida. Va passar fa anys, però avui encara ho recorda amb gran estupor. Aquell dia, la presentadora es va adonar que havia estat molt a prop de morir i, a més, de causar la mort d'altres persones.

Aquest episodi li va fer replantejar-s'ho tot. Va prendre una dràstica decisió per a evitar tornar-se a veure en una situació similar, i encara es manté ferma. És més, vol que la seva experiència serveixi d'exemple per als altres, perquè siguin conscients del perill que corren.

Glòria Serra amb la mirada perduda
Glòria Serra parla del pitjor dia de la seva vida | Europa Press

Avui en dia, Glòria Serra triomfa a la televisió gràcies al programa d'investigació que presenta, i ha confessat que mai havia passat tanta por com aquell dia.

Glòria Serra confessa que va estar a punt de morir

El programa radiofònic 'El món a RAC1' ha comptat amb la visita de la presentadora Glòria Serra, que ha xerrat animadament sobre l'actualitat amb  els tertulians Jordi Bosch, Ernest Folch i Víctor Amela.

Entre els temes que han tractat, ha sorgit el debat sobre la nova restricció que prohibeix fumar en terrasses de bars i restaurants. La pandèmia ha estret el setge als fumadors, ja que ha posat sobre la taula que el fum del tabac podria propagar el virus.

En aquest sentit, el presentador ha llançat una pregunta directa als seus companys. «Fumeu?», va voler saber Jordi Basté. I Glòria Serra va respondre: «He fumat molt, moltíssim, però ja fa quinze anys que no fumo».

Glòria Serra somrient a càmera
Glòria Serra fa quinze anys que no fuma | Europa Press

La presentadora va superar l'addicció al tabac, tot i que reconeix haver tingut «alguna temptació». Tot i això, amb el pas dels anys ja ni tan sols sent necessitat de fumar. I això que va confessar que havia arribat a fumar  «un paquet o paquet i mig al dia».

La conversa va girar cap a com aquest vici afecta la gent que tenim al voltant, especialment els nens. I és que hi ha pares a qui sembla que no els importa posar en risc la vida dels seus fills, ja que fumen davant seu, especialment anant amb cotxe.

Va ser llavors quan Glòria va relatar una de les seves experiències més terrorífiques, que gairebé li costa la vida. Un moment en què va estar a punt de morir i pel qual va prendre una decisió definitiva.

Glòria Serra: «Vaig estar a punt de matar-me i de matar una altra persona»

Seguint amb el tema del tabac i de per què no s'ha de fumar al cotxe, sobretot si hi ha més gent dins, Glòria va parlar de l'experiència que va viure. Corria l'any 1998, i la periodista feia un any que vivia a Madrid.

Un dia, tornava amb cotxe de Barcelona i anava fumant. En un moment donat, el cigarret va perdre la punta i es va desencadenar la tragèdia. «Va sortir disparada i va cremar la tapisseria, hi va deixar un forat», recorda Serra.

La situació la va omplir de terror, i reconeix que es va posar nerviosa, conscient que era un perill que la punta calés foc. Més pendent del que passava dins del cotxe que fora, Glòria va deixar de mirar la carretera.

Primer pla de Glòria Serra somrient
Glòria Serra presenta un programa d'investigació de molt d'èxit | Europa Press

«Vaig estar a punt de tenir un xoc frontal», explica. «Crec que mai he passat tanta por a la meva vida», confessa, recordant que va estar molt a prop de patir un accident mortal.

En qüestió de segons, el cotxe es va desviar del carril i «va envair el carril contrari». Acte seguit, Glòria va donar «un cop de volant per a evitar un xoc frontal amb un altre cotxe».

Tot i que va trigar sis anys a deixar de fumar definitivament, Glòria Serra sí que va decidir que no fumaria mai dins del cotxe. Una decisió que va prendre al mateix instant en què es va adonar que «vaig estar a punt de matar-me i de matar una altra persona».