Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Borrego amb mascareta

Arriba, per fi, una bona notícia per a Carmen Borrego: Milers d'euros abans de Nadal

Carmen Borrego recupera l'esperança després d'una notícia sorprenent

Carmen Borrego, filla de la presentadora María Teresa Campos, travessa una etapa força complicada i no aconsegueix aixecar el cap. El motiu és que de fa un temps té molts problemes amb la seva germana, Terelu Campos, i tot fa pensar que no arribaran a cap acord.

No obstant això, pretenien signar la pau abans de Nadal pel bé de la seva mare, però és possible que no arribin a temps.

Carmen Borrego està molesta amb la seva neboda Alejandra Rubio, filla de Terelu, ja que no està disposada a tolerar determinats atreviments. Assegura que la jove l'ha acusat de cometre un delicte i després se n'ha rigut per una cosa que no és veritat. Per contra, Alejandra promet que la seva tia Carmen la va espiar a través d'unes càmeres de seguretat i després va filtrar el que estava fent.

Primer pla de María Teresa Campos somrient
María Teresa recupera la il·lusió | GTRES

Carmen, actual col·laboradora de 'Sálvame', vol deixar molt clar que no ha fet mai res que pugui ofendre Rubio perquè li té un gran afecte. I encara que reconeix que està enfadada i dolguda amb ella, sempre ha tingut molt clar que tard o d'hora acabaran reconciliant-se. Per això, segons ha sortit publicat, la família Campos farà un esforç per la matriarca: María Teresa Campos.

La presentadora porta un temps retirada dels mitjans de comunicació perquè no vol saber res dels conflictes del clan, ja que són els que han embrutat la seva imatge pública, i no sap què fer per esmenar els errors que han comès Terelu i Borrego. En el passat, la presentadora comptava amb una reputació excel·lent de la qual actualment no gaudeix.

D'altra banda, Alejandra Rubio també ha tingut molt a veure en els canvis que està patint la seva família en els darrers temps. Sí, perquè arran de descobrir que té un gran talent dins del món de la comunicació, no està disposada a renunciar a la fama. De fet, vol treballar a la televisió i d'aquí neix el conflicte amb la seva tia Carmen.

María Teresa Campos guanyarà molts diners

Maria Teresa és història viva de la premsa del cor per dos motius: la seva impecable carrera professional i la seva apassionant vida privada. La seva biografia està plena de llums i ombres que han estat narrades als mitjans de comunicació durant dècades. Tot i això, la presentadora va pensar que el millor era estar una temporada a l'ombra fins que passés la tempesta.

La matriarca de les Campos es va enamorar de l'humorista Edmundo Arrocet, qui va acabar la seva relació d'un moment a l'altre. A causa d'això la presentadora ha patit molt, i recentment ha hagut de tornar a recordar com va passar tot perquè Edmundo ha participat en un concurs de Telecinco, tornant així a primera línia en el pitjor moment de la comunicadora.

La mare de Carmen Borrego no va voler fer declaracions perquè no estava preparada, però ara ja ha recuperat el seu temperament. Segons publica el mitjà 'Informalia', Teresa ha signat un contracte amb una revista per concedir una entrevista explosiva. Per tant, gràcies a aquest negoci guanyarà molts diners, ja que serà la primera vegada que parli en molt de temps.

Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos
María Teresa Campos i Edmundo Arrocet han tingut una relació complicada | Catalunya Diari

Carmen Borrego i Terelu Campos recuperen el seu poder

Així doncs, María Teresa Campos ha donat un cop a la taula per recuperar el poder mediàtic que ha perdut els últims mesos. A més, les seves filles, Terelu i Carmen, en sortiran beneficiades, ja que han sigut les responsables que el clan estigui en el punt de mira i que alguns periodistes difonguin certs rumors.

María Teresa, per la seva banda, s'ha guanyat el respecte de tots els mitjans de comunicació, motiu pel qual tots els informadors tenien cura en parlar d'ella. Però, el problema és que ha estat massa temps guardant silenci i els seus detractors han aprofitat per cobrar-se una venjança particular, puix que hi ha molta gent que no vol que Terelu Campos i la seva família llueixin, però Teresa no ho permetrà.