Úrsula Corberó en un photocall

La increïble història de superació de la mare d'Úrsula Corberó

Úrsula Corberó revela la història de superació de la seva mare

Úrsula Corberó s'ha convertit en una gran estrella mediàtica. És un dels noms que més ha aparegut als mitjans aquests últims dies, després de l'última temporada de 'La casa de papel'.

Des que va saltar a la fama a 'Física o química', la carrera professional d'Úrsula Corberó va en augment. De fet, treballar a la sèrie esmentada l'ha encimbellat al capdamunt.

La seva manera de ser, tan natural, li ve de petita. No s'ha deixat enlluernar per la fama, tot i que aprofita al màxim els avantatges que li ofereix. Sobretot, perquè és conscient que a la seva mare, Esther, li va costar molt donar-li suport quan va decidir ser actriu.

És precisament a ella a qui va dedicar un vídeo a Instagram, on va narrar la complicada vida a què es va haver d'enfrontar. Una història de superació que va voler compartir i amb la qual va aconseguir commocionar els seus més de 24 milions de seguidors.

Úrsula Corberó revela la història personal de la seva mare

Amb 32 anys, Úrsula Corberó ha aconseguit triomfar tant a la petita com a la gran pantalla. Des de ben petita, tenia clar que volia ser actriu, i la seva mare va procurar complir el seu somni.

Úrsula Corberó i la seva mare, Esther
Úrsula Corberó admira molt la seva mare | Instagram

No va ser fàcil per a ella, ja que portava tota la vida lluitant contra les adversitats que el destí li tenia preparades. Una sèrie d'obstacles que va fer que s'ensorrés, però que va aconseguir superar amb escreix.

Així ho va explicar la mateixa Úrsula Corberó, i va confessar l'admiració que sent per la seva mare, el seu gran referent a la vida.

«Es va quedar embarassada amb disset anys», començava explicant l'actriu. «Quan li va començar a sortit la panxa va passar a ser la pesta del barri. Es va quedar sense amigues i la van fer fora del col·legi», explica Corberó. Aleshores va començar un camí molt difícil per a tirar endavant la seva filla en una societat que li havia donat l'esquena «perquè era un mal exemple».

Aquí pots veure les fotos de la PREMIÈRE DE 'LA CASA DE PAPEL':

No obstant això, la catalana assegura que «tmalgrat tot, sempre estava contenta» i que seguia gaudint de la vida. «Els dissabtes se n'anava a la discoteca sola i pujava al pòdium a ballar amb el seu 'bombo', i al cap de dues hores tornava cap a casa».

Úrsula Corberó, eternament agraïda a la seva mare

Tot i que la mare d'Úrsula Corberó es va quedar embarassada molt jove, va lluitar amb tenacitat perquè a la seva família no li faltés de res.

Motiu més que suficient perquè l'actriu la consideri una mare coratge capaç de fer qualsevol feina per aconseguir el seu objectiu. «Ha treballat molt: de florista, de peixatera, ha netejat cases, ha estat auxiliar de clínica dental, ha venut matalassos», enumerava.

Esther sempre s'ha desviscut per les seves filles, i prova d'això va ser el sacrifici que va fer quan Úrsula va decidir que volia ser actriu. «Li suplicava al seu cap que li donés la tarda lliure i que li descomptés del sou per a portar-me als càstings», explica Úrsula. «Vivíem a 62 quilòmetres de Barcelona, i la meva mare no tenia cotxe ni carnet, fèiem autoestop», explicava.

Úrsula Corberó en un photocall
Úrsula sempre ha comptat amb el suport de la seva mare | Europa Press

La catalana recorda aquesta etapa de la seva vida amb molt d'afecte, però també amb nostàlgia. Van ser mesos complicats anant de prova en prova sense que ningú li oferís un paper. Tot i això, sempre va comptar amb la companyia i el consol de la seva mare: «Qui bé busca, bé troba», assenyalava l'actriu.

Úrsula Corberó: «Soc qui soc gràcies al que he heretat»

Si la mare d'Úrsula Corberó es mereix un primer lloc a la seva vida, la seva germana, Helena, no es mereix menys. És la gran, i el seu exemple a seguir, i a ella també li va dedicar unes paraules precioses sobre com va lluitar per a tirar endavant.

Primer pla d'Úrsula Corberó a la preestrena de l'última temporada de 'La casa de papel'
Avui en dia, Úrsula Corberó triomfa com a actriu | GTRES

Tot i ser una tanatopràctica excel·lent, ningú li va donar mai feina perquè «allà les dones no estaven ben vistes». Per elles, Úrsula Corberó reivindica el paper de la dona i lluita per una igualtat real.

«Soc qui soc i he arribat a on soc gràcies a la força que he heretat d'elles, unes cracs que han pogut amb tot», finalitzava.