Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro descobreix la crisi i Belén Esteban emmudeix: «Ell és molt faldiller»

Andrea Janeiro està en boca de tothom des que ha sortit a la llum el gran escàndol

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i de Jesulín d'Ubrique, és al punt de mira de tots els periodistes per una notícia força impactant.

La jove s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor, ja que en cap moment ha donat peu que ningú en parli. El problema és que pertany a una de les famílies més icòniques de la crònica social i és impossible que es deslliuri de certs escàndols.

Andrea Janeiro té una relació força complicada amb Jesulín d'Ubrique, el seu pare. De fet, fa molt temps que no es veuen i amb prou feines tenen contacte.

Tot i això, el torer ha anunciat una cosa que podria fer un gir de 180 graus a la delicada situació: està esperant un nou fill. Andreíta tornarà a ser germana i tot fa pensar que aquest fet li ha tornat la il·lusió.

Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.
Andrea Janeiro tindrà un nou germà | CatalunyaDiari

Tots els que coneixen Andrea Janeiro asseguren que és una persona «molt responsable i tremendament educada». Tenint en compte aquesta informació, el més normal és que us poseu en contacte amb Jesulín per donar-li l'enhorabona per la seva nova paternitat. Tothom pensava que això seria el principi d'una reconciliació històrica, però ha passat alguna cosa.

La periodista María Patiño, presentadora del programa 'Socialité', ha descobert que el matador podria no estar content amb el seu nou fill. Ell promet que la notícia l'ha omplert d'il·lusió, però algú que el coneix bé ha parlat amb aquest espai televisiu i opina el contrari. «El matrimoni estava en crisi abans d'anunciar l'embaràs i Jesulín no ha rebut bé la notícia», declara.

Seguint la informació aportada per 'Socialité', el mestre i María José Campanario, la seva dona, no estan travessant un bon moment. Segons expliquen, estaven travessant una crisi matrimonial abans de saber que tornarien a ser pares. Això, però, no és el pitjor: suposadament Campanario té certa obsessió per Belén Esteban, mare d'Andreíta.

María José Campanario, acusada d'amagar grans secrets

El programa 'Socialité' ha parlat amb diverses persones que diuen conèixer bé els Janeiro, clan encapçalat per Jesulín d'Ubrique. Segons una persona del seu entorn més proper, María José està obsessionada amb Belén Esteban, exparella del torer. La situació ha arribat fins al punt que, presumptament, s'ha quedat embarassada per intentar fer mal. 

Belén va confessar fa un temps que tenia un somni: tornar a ser mare, aquesta vegada amb el seu marit Miguel Marcos. Seguint la informació que maneja María Patiño, l'odontòloga va saber les intencions d'Esteban i es va avançar als seus plans. El testimoni no ha aportat cap prova, però promet que està explicant la veritat i que Campanario amaga certs secrets.

Si és cert el que expliquen a 'Socialité', María José ha estat guardant silenci i no ha compartit amb ningú la seva possible crisi sentimental. El problema és que l'entorn se n'ha assabentat i ho ha filtrat a Telecinco just en el moment més delicat del matrimoni. Jesulín i Campanario estaven a punt de remuntar la carrera mediàtica.

Jesulín d'Ubrique, assenyalat: «Faldiller»

Jesulín sempre ha tingut fama de conqueridor, però molta gent pensava que havia canviat després de començar la seva relació amb Campanario. No obstant això, algú que el coneix bé afirma a 'Socialité': «Ell és molt faldiller».

Aquest problema s'ajunta amb una suposada fixació que María José sent per l'ex del seu marit: «Tot ha estat per fastiguejar Belén». María Patiño ha estat molt clara quan ha sentit aquesta informació. «Em costa feina creure que es quedi embarassada només per pegar-li a la cara a Belén Esteban».

José Antonio Aguilera, amic de Jesulín, ha fet canviar d'opinió a María Patiño. «Segons aquest testimoni, el torer «davant de les càmeres sembla que s'ho estigui passant bé, però tot són problemes».

L'amic del matador assegura que el d'Ubrique «no ha estat mai home d'una sola dona». Segons la seva opinió, segueix amb María José Campanario per continuar guanyant diners gràcies a la premsa del cor.