David Flores mirant a càmera mig somrient

David Flores Carrasco ja ho sap: El seu pare té nova parella a Madrid

David Flores Carrasco coneix tots els secrets d'Antonio David

David Flores Carrasco, fill de Rocío Carrasco i d'Antonio David Flores, ha descobert una notícia que marcarà un abans i un després. Fa molts anys que no té relació amb la seva mare i durant tot aquest temps s'ha refugiat en Olga Moreno, durant molts anys dona d'Antonio David.

El problema pel jove és que el matrimoni ha decidit posar punt final a la seva història d'amor. Així, David Flores Carrasco s'haurà de separar d'Olga, tot i que tothom assegura que continuaran tenint una relació fantàstica.

Segons expliquen, l'empresària andalusa no es vol enfrontar a Antonio David Flores, de fet continuen passant molt de temps junts. La situació ha portat a equívocs, ja que alguns periodistes pensaven que s'havien reconciliat.

La pressió mediàtica, causa de la separació

L'exmarit de Rocío Carrasco ha estat desaparegut dels mitjans de comunicació i es nega a concedir declaracions interessants. Tot i això, quan va sortir a la llum que havia trencat amb Moreno, no va tenir més remei que fer un pas endavant i explicar la veritat. Seguint el seu discurs, la separació va arribar perquè no van poder suportar la pressió televisiva.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Sembla que la possible reconciliació entre Olga Moreno i Antonio David Flores no serà una realitat. | GTRES

L'entorn de l'antic matrimoni assegura que estan fets l'un per l'altre i que en qualsevol moment solucionaran les seves diferències. El problema és que la situació empitjora per moments i cada cop surten a la llum informacions més compromeses. L'última notícia que ha sortit publicada és que Antonio David podria estar il·lusionat amb una altra dona.

El periodista Iván García, que treballa al programa 'Ya son las ocho', assegura que l'exagent de la Guàrdia Civil té una nova parella a Madrid. Suposadament està esperant a formalitzar la separació d'Olga per confirmar aquesta notícia. Tot i això, encara no hi ha fotografies que demostrin res.

David Flores Carrasco, molt sorprès: «Muntatge»

David Flores fa molt de temps que viu amb Antonio David, el seu pare, concretament des que va perdre el contacte amb Rocío Carrasco, la seva mare. Tot fa pensar que el jove coneix tots els secrets de la família, però en cap moment ha parlat amb la premsa. Recordem que pateix una malaltia que l'ha convertit en algú molt vulnerable, per això els mitjans de comunicació el respecten tant.

El jove David va quedar molt sorprès quan van acusar Antonio David Flores d'estar «fent un muntatge». Suposadament, hauria fingit la seva separació d'Olga Moreno per cridar l'atenció de la premsa, però no és veritat. N'és una prova que l'exguàrdia civil podria haver començat una nova relació amb una jove madrilenya.

David sabia quina era la veritable situació sentimental del seu pare i que realment tenia problemes seriosos amb Olga Moreno. Ara només queda conèixer com ha reaccionat la família davant la notícia que ha donat Iván García a 'Ya son las ocho'. Segons el que explica, Flores passa molt de temps a la capital perquè està coneixent una persona que li ha tornat la il·lusió.

Olga Moreno rebutja una futura reconciliació

Olga, empresària de professió, va participar a 'Supervivientes 2021' i s'ha convertit en un personatge força estimat. Quan el públic va saber que havia trencat amb Antonio David Flores tothom es va posicionar al seu costat. Hi ha qui diu que estava pensant donar una nova oportunitat al seu exmarit, però la reconciliació cada cop és més complicada.

David Flores Carrasco haurà d'acostumar-se a viure lluny de la guanyadora de 'Supervivientes'. És possible que a llarg termini entri una nova dona a casa, ja que el més normal és que el seu pare refaci la seva vida sentimental. Caldrà esperar un temps per saber totes les dades sobre l'afortunada.