Muntatge de fotos de Mila Ximénez, Manolo Santana i Alba Santana

Alba Santana, filla de Manolo Santana i Mila Ximénez, es queda òrfena en 6 mesos

Alba Santana amb prou feines tenia relació amb Manolo Santana

Alba Santana, filla de l'estimadíssima Mila Ximénez, ha rebut un dels cops de la seva vida: s'ha quedat òrfena. El passat mes de juny va morir Mila, víctima d'un terrible càncer de pulmó, i ara s'ha hagut d'acomiadar de Manolo Santana, el seu pare. Alba no tenia una gran relació amb ell, ja que en els últims temps s'havien distanciat i amb prou feines tenien contacte.

Mila Ximénez es va casar amb el tennista Manolo Santana i no van trigar a convertir-se en la parella més envejada de la crònica social. El matrimoni, però, no era tan idíl·lic com tothom pensava i van decidir posar punt  final a la seva història d'amor. La col·laboradora sevillana es va quedar a càrrec d'Alba, ja que l'únic que volia era no separar-se'n.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Alba Santana ha patit molt per la mort de Mila Ximénez | GTRES

Alba Santana va viure amb Mila durant un temps, però van passar diverses coses que van marcar un abans i un després en la seva relació. Ximénez va cometre una sèrie d'errors financers que li van provocar una gran ruïna, així que va haver de renunciar a la custòdia de la filla. Per aquest motiu, Alba, es va mudar amb Manolo, el seu pare, i van passar uns anys realment feliços.

La filla de la col·laboradora no vol formar part del món rosa, per això viu a Holanda i tampoc vol concedir cap entrevista. Segons ha sortit publicat, ha rebut ofertes milionàries, però prefereix mantenir-se'n al marge i no protagonitzar cap escàndol. Tot fa pensar que s'ha quedat destrossada després d'assabentar-se de la mort del tennista.

Alba Santana, orgullosa de Manolo: «Era un ídol»

Manolo ha mort a Marbella i no ha transcendit la causa de la mort, perquè en els darrers anys s'ha apartat dels mitjans. Tot i que per a la premsa del cor era un personatge força polèmic, els seus companys del tennis li tenien una gran estima. El tennista Emilio Sánchez Vicario ha entrat per telèfon al programa 'Viva la Vida' per rendir-li un petit homenatge.

«Era un ídol, va obrir les portes del tennis i va fer el que va fer en un país on pràcticament l'esport no existia. Ell sempre va ser molt directe i no donava voltes a les coses perquè era natural i, com que era natural, l'èxit també ho era. Els millors jugadors, els que arriben més a la gent, són els que són com ell», declara Emilio.

Muntatge de Manolo Santana amb Alba Santana
Alba Santana i Manolo Santana han estat molt temps separats | CatalunyaDiari

Alba no tenia relació amb el seu pare, però sempre se n'ha sentit molt orgullosa perquè sap que ha fet història a la seva professió. «Era un pioner de l'esport espanyol», comenta el periodista Juan Luis Galiacho al programa 'Viva la Vida'. «La marca Manolo Santana genera molts diners, serà d'ell, però en aquests moments els tenia Claudia», declara la mateixa font.

Recordem que el tennista estava casat amb Claudia Rodríguez, una colombiana que, suposadament, el protegia en excés. Segons expliquen molts periodistes, fins i tot la mateixa Mila Ximénez, Rodríguez va aconseguir apoderar-se del patrimoni de Santana. Ningú ha aportat proves d'això i l'únic que és clar és que Clàudia l'ha cuidat fins al final dels seus dies.

Alba Santana podria no haver-se acomiadat del seu pare

Alba es va acomiadar de Mila Ximénez el passat mes de juny. Una mort que la va deixar sense alè perquè totes dues tenien una relació especial. Menys de sis mesos després, s'ha assabentat que el seu pare, Manolo Santana, també ha mort. Malauradament amb ell ja no gaudia d'un vincle tan estret. De fet, amb prou feines, tenien contacte.

El periodista Diego Arrabal, col·laborador de 'Viva la Vida', assegura que Claudia Rodríguez ha portat la malaltia de Santana en secret. El més probable és que la filla de Mila no hagi tingut oportunitat d'acomiadar-se'n. Tot i això, caldrà esperar un temps per veure si decideix parlar per aclarir quina és la seva veritable situació.