Fotomuntatge de Diego Arrabal i Rocío Carrasco

Diego Arrabal ho torna a fer: Rebenta l'exclusiva de Rociíto dos dies abans

Diego Arrabal revela les pertinences que Rocío Carrasco mostrarà de la seva mare dimarts que ve

Diego Arrabal va revelar el format amb què Rocío Carrasco començaria el compte enrere per al retorn de la seva docusèrie. Així, a través del seu canal de Youtube, es va avançar la notícia oficial dient que seria un especial sobre Rocío Jurado. Això sí, va fallar tant amb la data de l'estrena com en què seria un documental.

'L'últim viatge de Rocío' serà un homenatge a 'la més gran'. I com a plat fort del mateix serà l'obertura dels 18 contenidors que la seva filla en guarda. Per això, el públic podrà veure tota mena d'objectes personals de l'artista.

Sobre aquest assumpte, el fotògraf ha donat una nova exclusiva. Mitjançant la ja esmentada plataforma en línia ha desvelat què guarden als citats contenidors. Aquesta és la manera que ha trobat d'esclatar el programa, que s'emetrà el pròxim dimarts 14 de desembre.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal confirma que la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco no està gravada | La Noticia Digital

Diego Arrabal destapa l'especial que ha preparat Rocío Carrasco

Igual que va avançar que Rocío tenia previst tornar a televisió amb un homenatge a la seva mare, ara Diego ha volgut desvelar una mica més. Ha optat per fer servir el seu espai a Youtube per donar a conèixer què guarden els contenidors que ara veuran la llum.

Ha afirmat: «En aquests contenidors hi ha la casa al complet de Rocío Jurado. És a dir, mobles, vaixelles... tot el que hi havia a l'immoble. Sobre el tema de documents, la meva intuïció em diu que n'hi haurà molt pocs».

Precisament, en al·lusió a aquests papers i a les mesures judicials que ha pres i pugui prendre Gloria Camila, també n'ha parlat. Les seves paraules han estat: «Us puc assegurar que aquí no es ficaran per qüestions legals».

Per això, ha explicat: «Trauran objectes personals, objectes que en algun moment em diuen que han estat a Chipiona. Aleshores, jo m'imagino que es refereixen a alguns relacionats amb el tema del museu. Potser algun contenidor va anar a Chipiona i ara ha tornat».

A tot això hi ha afegit: «Personalment, jo crec que és poc. Crec que no hi ha res».

En aquest punt, ha volgut posar en qüestió el format que s'estrenarà de 'La més gran' en mans de Carrasco. Ha dit: «Que estrany que un tema que va rebentar tots els nivells d'audiència i que tenia un espai estel·lar, a prime time, ara caigui dins del programa 'Sálvame'. És estrany que no sigui un espai únic i exclusiu, amb el presentador».

«La veritat és que em crida moltíssim l'atenció. Si tan bo és i tant diuen que serà un abans i un després, fa pensar, i no gaire bé, que sigui així. Us puc assegurar que no hi ha gaire cosa».

Així mateix, ha reconegut: «És veritat que el tema dels documents era molt cridaner per a aquesta segona part. Però tota la família Ortega Cano ha estat ràpida i ho va posar en mans de la justícia. I aquesta ha parat el que en un primer moment semblava que sortiria a la llum i ja no sortirà».

Diego Arrabal
Diego Arrabal té clar el contingut dels contenidors | Mediaset

Diego Arrabal desmenteix les informacions sobre la docusèrie de Rocío Carrasco

A més de l'especial, el fotògraf s'ha referit a la segona part de la docusèrie de Rocío, l'estrena de la qual diuen que està propera. En concret, ha negat que la citada ja estigui rodada: «De la segona temporada, no hi ha res gravat».

«L'únic que hi ha gravat és el que es va gravar quan va acabar la primera part i van anar a Chipiona per rodar i gravar l'anunci de la segona. Durant aquell dia van enregistrar diverses coses, però no hi ha absolutament res del que ells necessiten».

Després, ha afegit: «Si han de gravar allà, tenen força temps, gravaran diversos capítols. Però ni està enregistrat ni hi ha data».