Andrea Janeiro veu plorar el seu pare en directe per primera vegada en 18 anys

El torero no ha pogut evitar les llàgrimes a 'El show de Bertín'

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro veu plorar el seu pare en directe per primera vegada en 18 anys | Catalunya Diari

Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro, tot i ser pare i filla, no tenen relació des de fa força temps pel fet que, sembla ser, el torero no ha estat a l'altura com a progenitor, segons el que pensa la jove i la seva mare, Belén Esteban.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Avui, la noia, encara que fa força temps que no el veu en persona, ha pogut veure com es troba a través de la televisió, concretament, perquè ell ha anat al programa 'El show de Bertín', de Canal Sur, que està presentat per Bertín Osborne. Un espai on el torero s'ha mostrat més sincer i proper que mai, i és que no ha pogut evitar les llàgrimes en més d'una ocasió.

Jesulín de Ubrique emocionat en parlar de la seva dona

En les últimes setmanes, s'havia rumorejat que el gadità estava molest amb la seva dona (María José Campanario). El motiu? Que hi havia escrit una carta a Facebook insultant a Esteban, el que va provocar una nova guerra entre elles. Tanmateix, és cert que el torero no s'ha manifestat al respecte sobre l'assumpte, deixant clar que, malgrat tot, dona suport a la seva dona, ja que cap a aquesta sent un amor immens.

I, mostra d'això, és que en l'esmentat programa de Canal Sur ha fet un repàs sobre la seva història d'amor amb ella, on no ha pogut evitar les llàgrimes. De fet, ha començat a parlar de la seva relació quan se li ha posat una imatge d'ell al costat de María José. Sobre aquesta ha dit: «D'aquesta foto fa 19 anys». Tot seguit, ha començat a parlar de com es van conèixer.

Així, ha explicat que la primera vegada que es van veure va ser en un restaurant, on ell estava amb els seus pares i ella amb una amiga. Amb el seu habitual desvergonyiment, les va convidar a passar el dia a la seva finca i allà ha reconegut que «en un moment en què la vaig veure més distreta, li vaig dir: 'D'aquesta cara mai te n'oblidaràs'».

De la mateixa manera, ha reconegut que «quan jo vaig tenir l'accident de trànsit, ja vivíem junts. Això va ser el 2001 i el 2002 ens vam casar. Fa vint anys ja». A més, ha explicat que mai li va demanar matrimoni: «Això va ser més 'anem, que anem'». En aquest punt, Jesulín de Ubrique no ha pogut evitar emocionar-se a l'hora de recordar què el va enamorar de Campanario: «Vaig veure alguna cosa en ella que mai havia vist».

Emocionat en recordar al seu pare

En l'entrevista que li ha fet Bertín Osborne a Canal Sur, tampoc ha pogut contenir les llàgrimes a l'hora de recordar al seu pare, Humberto Janeiro. I és que aquest ha mort fa molt poc temps, uns sis mesos aproximadament, i sobre ell no ha dubtat a exposar: «Era un fenomen, amb els seus defectes i amb les seves virtuts, però un pare és un pare».

Més llàgrimes de Jesulín

Aquesta faceta sentimental del destre era desconeguda pel públic, la qual va tornar a mostrar  quan va ser testimoni d'excepció de l'actuació de la cantant Laura Gallego. Aquesta jove, molt coneguda a Andalusia, va sorprendre a tots interpretant 'Como yo te quiero', de Rocío Jurado.

No sabem si per l'afecte que Jesulín tenia cap 'La més gran' o si per la lletra del 'single', es va emocionar. És més, es va desbordar en llàgrimes, especialment en sentir versos com «Com jo t'estimo, oblida't, oblida't. Ningú t'estimarà. Ningú perquè jo, t'estimo amb les forces dels mars. Jo, t'estimo amb l'ímpetu del vent. Jo, t'estimo en la distància i en el temps».


Comentaris

envia el comentari