Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano deixa 'Sálvame' molt tocat: «El que ve ara serà molt complicat»

A la col·laboradora li queden dies durs després de la seva operació de cervicals

Dilluns passat Lydia Lozano va confessar en directe que dimarts havia de ser intervinguda d'una operació urgent. Així, la col·laboradora de 'Sálvame' estarà absent uns dies fins que finalment la seva recuperació sigui completa i és que l'operació de cervicals a què es va sotmetre va ser molt més complicada del que s'esperava, però afortunadament tot va acabar sortint bé.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Lydia encara es troba ingressada a l'hospital, però va intervenir per telèfon al programa presentat per Jorge Javier Vázquez per explicar com es troba. Minuts abans, els seus companys Kiko Hernández i María Patiño van explicar que havien intercanviat missatges amb ella i que la van notar una mica més tranquil·la.

Lydia Lozano dona l'última hora sobre el seu estat de salut

Fa uns quants mesos, la col·laboradora va començar a notar insensibilitat en una de les seves mans, fins al punt de no poder pentinar-se o fer tasques quotidianes. Li van comentar que podia ser degut a problemes en la medul·la i no va dubtar a acudir al metge per sortir de dubtes. Efectivament, les cervicals estaven aixafant la medul·la i havien d'operar d'urgències.

Lydia Lozano va rebre la notícia molt preocupada -és molt aprensiva i sent paüra pels hospitals-, però va decidir posar solució al seu problema. El que semblava una intervenció senzilla, va acabar complicant-se: «Quan han anat a intervenir, tot estava bastant pitjor del que s'esperaven». Després de l'operació, ha sigut la mateixa periodista qui entrava en directe per explicar com es trobava.

Una mica més tranquil·la, però encara sota els efectes de l'anestèsia, Lydia s'ha dirigit als seus companys: «M'imagino que quan em treguin la medicació em trobaré amb molts dolors. És que m'he assabentat de tota l'operació. He vist l'abans i el després en les radiografies i és que és tremend com estava».

La nit després de la intervenció, la col·laboradora ho va passar francament malament, ja que, encara que segueix sentint un formigueig a les mans, confia que es passarà aviat: «Tenia l'esquena destrossada i m'han preguntat com és que he aguantat tan així. Les meves cervicals estaven enganxades i m'han ficat coses entre cervical i cervical. M'han ficat centímetre i mig més».

Una llarga recuperació per endavant

Si hi ha alguna cosa que caracteritza Lydia Lozano és que no hi ha res que li freni a l'hora de treballar i és que, fins i tot, en una ocasió va anar a 'Sálvame' amb una costella trencada. Així doncs, el que més desitja és poder tenir la suficient força per tornar, però encara haurà d'esperar una mica perquè li queden dies de recuperació.

«En la recuperació segur que sentiré dolors. M'han dit que puc fer la meva vida normal, que camini cada dia mitja hora, que em mogui i que sobretot no agafi res de pes. Quan pugui, torno, per estar asseguda a casa meva, soc allà», assegurava amb ganes de tornar.

A més, la periodista ha explicat que la recuperació serà a casa, cosa que li ha alegrat bastant tenint en compte el seu pànic als hospitals: «Han de veure aquesta nit la meva evolució i la recuperació serà a casa perquè per la Covid no volen que hi hagi gent a l'hospital».

Un centímetre i mig més alta

Els seus companys de 'Sálvame' escoltaven amb atenció les paraules de la seva companya perquè no volien deixar escapar l'ocasió per fer broma amb ella i així donar-li ànims. Lydia explicava que «m'han posat coses entre cervical i cervical» i a conseqüència «m'han estirat 1,5 cm», de manera que ara mesura una mica més que abans.

En aquest sentit, María Patiño va comentar «Lydia, ets més alta», i la seva companya va respondre amb rialles. Tot i que han sigut moltes les vegades en què la col·laboradora ha acabat plorant després d'alguns enfrontaments amb els seus companys, és clar que en quant necessita el suport i l'afecte dels col·laboradors, aquests no la deixen sola.