Imatge d'Andrés Iniesta i la seva dona Anna Ortiz.

Andrés Iniesta anuncia la notícia més esperada: ja són un més a casa

El futbolista ha volgut celebrar aquesta bona notícia amb tota la seva audiència

La parella formada per Andrés Iniesta i Anna Ortiz estan d'enhorabona i no poden estar més feliços. El matrimoni ha donat la benvinguda al món a Olympia, la seva cinquena filla en comú, tal com ha compartit l'orgullós pare en les seves xarxes socials.

La família Iniesta Ortiz continua creixent, i la nounada s'unirà en els pròxims dies als seus quatre germans: d'onze anys, vuit, cinc, i tres anys. Una notícia que segur que ha inundat de felicitat a aquests petits, que tindran una germaneta més amb la qual compartir jocs i moments bonics.

Iniesta no ha pogut aguantar l'alegria i ha donat la notícia a les xarxes socials

«Benvinguda, Olympia! Amb molt d'amor t'estàvem esperant! I felicitats a la nostra supermare! Dia meravellós!», publicava l'exblaugrana en les xarxes socials. Amb aquest text publicava una fotografia en la qual es veuen els peuets de la nounada on es pot veure el seu nom. La publicació d'Iniesta no ha trigat a inundar-se de comentaris de persones molt conegudes que han felicitat la parella per aquesta bonica i gran notícia.

El nom triat per a la cinquena filla de la parella ha estat Olympia. Un nom relacionat amb la cultura grega i els Jocs Olímpics de l'Antiguitat, que retien homenatge a la muntanya Olimp, lloc en el qual se celebraven. Olympia o l'estada dels déus grecs, segons el seu significat, és un nom que associat a persones curioses i apassionades, encara que amb un temperament molt elevat. Tanmateix, encara és aviat per saber si aquest significat es complirà en el cas de la filla d'Anna i Andrés. La petita, sense dubte, ha vingut al món amb un nom d'allò més original i poc comú al país d'origen de la seva família.

La família va viure un episodi complicat que va revelar recentment

El matrimoni ha anat creixent a poc a poc, però fins fa relativament poc temps no es va conèixer un episodi tràgic en la vida de la parella. I és que el segon fill que esperaven mai va arribar. La parella va perdre a un dels seus fills quan la mare estava embarassada.

Els fets van ocórrer en 2014 i ha estat el capítol més complicat de les seves vides. Tots dos van sofrir bastant, però per Anna va ser especialment complex. Mai s'havia atrevit a parlar sobre el succés per les fortes emocions que envolten els fets.

Imatge d'Andrés Iniesta i Anna Ortiz.
Andrés Iniesta i Anna Ortiz han tornat a ser pares. | Instagram

No obstant això, el passat 2020, quan el món sencer es va quedar tancat a casa per culpa de la Covid-19 va posar tots els seus pensaments en ordre i va escriure un llibre. 'Mi luz' explica la història de l'avortament i de com afrontar aquest tipus de situacions.

Després de quinze anys junts, la parella s'ha consolidat com una de les relacions més estables i boniques del món del futbol, i tots dos han construït una vida al Japó, on actualment el jugador desenvolupa la seva carrera professional.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!