Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne pren forces i parla en veure plorar Fabiola Martínez a la televisió

Bertín Osborne es pronuncia sobre la polèmica

Bertín Osborne ha decidit trencar el silenci i pronunciar-se en veure les llàgrimes de la seva exdona. Per al presentador de televisió ha estat molt dur veure com Fabiola Martínez es trencava en directe en sentir unes declaracions d'ell, on reconeixia «no haver estat mai enamorat».

La model veneçolana es va enfrontar a una tarda molt complicada al programa de 'Y Ahora Sonsoles'. Fabiola no podia donar crèdit a les paraules que havia escoltat de qui fos la seva parella. Ara, Bertín ha agafat forces i s'ha pronunciat després de veure les llàgrimes de la dona.

Bertín Osborne parla després de les llàgrimes de Fabiola

«Estic trista, dolguda. Després de tants anys junts vivint tantes coses com el naixement dels meus fills producte de l'amor… i que ara digui que no ha estat enamorat em sorprèn moltíssim», així s'expressava ahir Fabiola al programa de Sonsoles Ónega.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer pla de Fabiola Martínez plorant
Fabiola Martínez es trencava en directe després d'escoltar les paraules del seu exmarit| Mediaset

La model no podia entendre què havia portat al pare dels seus fills a fer unes declaracions tan poc encertades. Després de més de vint anys de relació, Bertín Osborne, sense cap pudor, afirmava que «no havia estat mai enamorat». Unes paraules van caure com un gerro d'aigua freda.

«He estat molt bé i a gust. Molt enamorat jo crec que no. Només sents que vols estar amb aquesta persona», va assenyalar el presentador a 'Déjate Querer'. Fabiola no podia evitar trencar-se en directe en pronunciar-se sobre aquest tema durant la tarda passada al programa d'Antena 3.

La model es reafirmava i asseverava que ella sí que n'havia estat molt enamorada: «Si ell no ha estat enamorat, jo sí. Jo vaig renunciar a moltes coses, vaig intentar adaptar-me a una vida per amor. La veritat que no ho reconec».

A més a més, l'exdona de Bertín Osborne exigia respecte al presentador, ja que considerava que les paraules estaven fora de lloc. «Crec que em mereixo una mica de respecte. Jo l'estimo molt, mai em sentireu dir res dolent d'ell perquè és un home meravellós. Jo no vaig veure mai la diferència d'edat, jo em vaig enamorar de l'home», sentenciava.

Ara, Bertín ha hagut d'agafar força i respondre les paraules de la model. I és que no hi ha dubte que per al presentador haurà estat molt dur tenir a veure la seva exdona tan destrossada per les seves paraules. Així que, mitjançant un vídeo d'Instagram, s'ha pronunciat sobre la polèmica.

Bertín Osborne intenta explicar les paraules

«Vaig dir que no havia estat enamorat mai», començava explicant el presentador, visiblement afectat. Després d'explicar que per a ell, el tema de l'amor sempre ha estat molt complex, el presentador justificava les seves paraules.

«Em vaig casar amb Fabiola no perquè n'estigués enamorat, és que estava fos. No em podia plantejar la meva vida sense ella. I no em vaig equivocar», ha revelat.

Imatge de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha volgut explicar a què es referia amb les paraules | EuropaPress

A més, Bertín ha volgut deixar clar que ha estat la dona de la seva vida en els darrers anys. «Després, en aquests 18 anys, m'ha demostrat que ha estat la millor parella, dona, mare, una persona íntegra que adoro. No és que sigui important a la meva vida, és fonamental i segueix sent-ho», ha explicat.

Finalment, Bertín ha volgut tancar el tema, justificant que «de vegades no sap fer servir les paraules adequades». «A vegades parlo massa i moltes vegades no m'explico bé. Això no vol dir que no hagi sentit barbaritats per Fabiola. Em fa mal que no s'hagi entès o que jo no m'hagi explicat bé», concloïa el tema.