Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Andrés Iniesta i Anna Ortiz.

Sorpresa pel nom que Andrés Iniesta i Anna Ortiz han posat a la seva nova filla

Només hi ha 29 dones que es diguin així a Catalunya

Andrés Iniesta i Anna Ortiz acaben de ser pares per cinquena vegada. Circumstancialment al Japó, la parella està d'enhorabona després que la catalana Anna Ortiz hagi donat a llum al setè membre de la família Iniesta-Ortiz. 

Ara, a través del seu Instagram, Andrés Iniesta ha donat la benvinguda a la seva filla, que ha nascut (això sí) a Barcelona. I de nom, li han posat un de molt poc habitual: Olympia. 

«Benvinguda, Olympia! Amb molt amor estàvem esperant-te! I felicitats a la súper mami! Un dia meravellós!», va dir Andrés Iniesta el passat cap de setmana després que la seva dona, la mataronina Anna Ortiz, donés a llum. 

I el cert és que és un nom sorprenent. Ja que segons explica El Món, només hi ha 29 dones a Catalunya que es diguin Olympia. El nom, per tant, és com a mínim cridaner. 

Olympia, la cinquena de Can Iniesta-Ortiz

Abans d'Olympia hi ha hagut la Valèria, en Paolo, la Siena i en Romeo. De fet, Andrés Iniesta i Anna Ortiz es mostren d'allò més orgullosos de la seva família i ho mostren de manera reiterada a les xarxes socials, on sovint publiquen imatges amb els menuts de casa. 

Un periple d'Andrés Iniesta al Japó

Andrés Iniesta i Anna Ortiz viuen al Japó des de fa quatre anys. El 2018, Andrés Iniesta deixava el seu club de tota la vida, al Barça, per anar-se'n al Vissel Kobe japonès. Una decisió estranya, ja que altres companys de generació havien apostat per marxar als Estats Units o als Emirats Àrabs. 

Imatge d'Andrés Iniesta i Anna Ortiz.
Andrés Iniesta i Anna Ortiz van arribar al Japó, a Kobe, l'any 2018: ja fa quatre anys i mig que hi són. | Instagram

Iniesta, però, va preferir la via japonesa i ja fa quatre anys i mig que hi és. I, segons tot sembla indicar, el manxec hi està d'allò més bé al Japó. I ara, amb l'Olympia ja a casa, de ben segur que hi està encara millor. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!