Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti: el verdader motiu pel qual ha denunciat Jacobo Ostos

El germà de Miguel ha reconegut la seva preocupació

Miguel Frigenti no esperava que la nit de dissabte es compliqués tant, ja que va ser protagonista d'una agressió que va rebre sense dir res per part d'un dels famosos més coneguts d'Espanya.

Una col·laboradora de 'Fiesta' ha donat l'exclusiva: Miguel Frigenti ha patit una agressió en una discoteca de Madrid per part de Jacobo Ostos. Fani Carbajo informava dels fets i deixava tothom en xoc al plató del programa. El cas és que Jacobo Ostos, que tenia al punt de mira des de fa temps un home com Miguel Frigenti, va actuar de la pitjor forma. Ho va fer després que Miguel critiqués el seu pare poques hores després de morir, ja fa un temps.

Miguel Frigenti decideix denunciar-lo després de ser agredit

Minuts més tard que 'Fiesta' posés sobre la taula aquesta suposada agressió del fill de Jaime Ostos, Jacobo entrava en directe de manera molt contundent i les seves declaracions portarien cua. La manera com s'explicava Jacobo era més que reprotxable. Tot seguit, justificava aquesta agressió que va provocar la decisió de Miguel Frigenti de denunciar el fill del difunt torero:

«Va tenir la sort d'estar a prop d'on era jo. Us dic la sort perquè aquesta persona s'ho mereixia amb la mà oberta perquè han de tenir respecte», va començar aquest via telefònica.

L'agressor de Miguel Frigenti es justifica

Amb tot, les paraules d'Ostos van ser ràpidament interrompudes per la presentadora i Emma García li va amollar el següent: «T'he d'interrompre perquè aquestes coses no es poden dir públicament. Si t'interrompo, és per tu. Pensa les coses abans de dir-les», li va aconsellar.

Això sí, el DJ no li va fer gaire cas i va demanar que «la gent es posi en el meu lloc. Aquest tipus de faltes de respecte a gent difunta no es poden dir perquè és molt greu, s'ha guanyat l'agressió. El meu escalfament està justificat», va sentenciar en ple directe. Aleshores, com que el DJ tornava amb el tretze són tretze, Emma García va voler tallar en sec: «Ho sento molt, però no pots anar pel teu compte pegant bufetades. No ens podem prendre la justícia per la nostra mà».

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti ha passat a l'acció ràpidament. | GTRES

Unes hores més tard, Alberto Frigenti, un dels germans de Miguel Frigenti, trucava a 'Socialité' per explicar com es trobava el seu familiar. Volien saber com s'ha pres aquesta agressió tan gratuïta per part de Jacobo Ostos mentre estava gaudint de la nit madrilenya. Alberto ha reconegut que està preocupat.

Miguel Frigenti preocupa els seus

«Les hòsties correctives, gràcies a Déu, a la meva família no les hem viscut, jo no sé com s'ha criat ell. El meu germà ha passat una nit horrible, ha tingut forts dolors al pòmul i al cap. A l'hospital s'ha fet proves i, tot seguit, ha anat a la policia a presentar una denúncia. Sembla que és una cosa que tenia guardada des de fa molt de temps, no ha aprofitat l'oportunitat de demanar disculpes», explicava Alberto, el germà de Miguel Frigenti. Diu que està preocupat perquè no sap les conseqüències de tot això.

D'altra banda, la mare d'Ostos ha defensat el seu fill d'aquesta agressió injustificable amb una frase lapidària: «El que no es pot fer és faltar el respecte als morts, punt», ha dit de manera contundent María Ángeles Grajal.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!