Patricia Pardo seriosa

Patricia Pardo envia la indirecta que farà més mal a Almudena Cid

Patricia Pardo trenca el seu silenci i diu 'prou'

Patricia Pardo està vivint el seu moment més dolç gràcies a la seva recent relació amb Christian Gálvez. La presentadora de 'El Programa de Ana Rosa' va sorprendre tothom després de descobrir-se la seva història d'amor poc temps després que Gálvez es divorciés. Això va donar pàbul a rumors sobre la possibilitat que el presentador de '25 palabras' li hagués estat infidel a la seva dona, Almudena Cid.

Sense confirmar-se aquestes especulacions, la veritat és que per a l'exgimnasta veure's reemplaçada tan ràpidament va ser un cop dur. Li va costar tirar endavant, però ho va aconseguir gràcies al suport de la seva família. Ara, unes declaracions de Patricia han estat interpretades com un missatge directe a l'exdona de la seva parella.

Patricia Pardo aconsegueix deixar sense paraules Almudena Cid

Patricia Pardo ha decidit que la seva relació amb Christian romangui en la més pura intimitat. Deixant de banda les xarxes, la veritat és que la parella no es deixa veure gaire sovint en actes públics. Tots dos es troben molt il·lusionats amb la seva relació i l'únic que desitgen és mantenir-la fora de perill d'especulacions i rumors, com els que es van produir poc temps després que se sabés la seva nova relació.

La família d'Almudena no va encaixar gens bé que el presentador refés tan ràpidament la seva vida i Patrícia va ser assenyalada. «Volem respectar-la, però a Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja té un perquè», opinaven.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Patricia Pardo va ser acusada d'haver trencat el matrimoni entre Christian Gálvez i Almudena. | Europa Press

Ara, un any després, Pardo ha trencat el seu silenci aprofitant la nova cançó de Shakira amb Karol G. Novament, l'ex de Piqué carrega contra ell i, especialment, contra Clara Chía amb diverses indirectes cap a la parella. La reacció de la gent no ha trigat a arribar i és molt cridanera l'opinió de la presentadora d'Ana Rosa. Potser, com que li recorda la seva situació personal, Patricia s'ha posicionat al costat de la catalana que ara ocupa el cor de l'exfutbolista:

«Amb Clara Chía ha estat cruel no, el següent a cruel. Perquè ara fa entendre que Piqué vol tornar amb ella i que li envia missatges», va dir. La presentadora s'ha mostrat molt dura amb Shakira per la quantitat de cançons en què ataca l'exblaugrana i la seva parella.

Patricia Pardo demana que la deixin tranquil·la

El nou tema de l'ex de Piqué ha tornat a generar un debat. Un cop més, ha dedicat diverses estrofes a Clara Chía que no han passat desapercebudes. No hi ha hagut programa que no hagi analitzat la lletra del seu tema nou traient diverses conclusions.

Per a Patricia, és clar que Shakira no aconsegueix passar pàgina i intenta boicotejar la relació del seu ex deixant caure que el català va intentar tornar amb ella. «De veritat creieu que Shakira ha oblidat Piqué? Si l'hagués oblidat, no estaria fent això», opinava la gallega.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo se sent identificada amb la catalana Clara Chía. | Catalunya Diari

La presentadora sembla que ha reviscut els rumors que la van assenyalar com la culpable del divorci entre Christian i Almudena. Pardo entén molt bé la situació per la qual ha d'estar passant Clara i per això sortia a defensar-la. Igual que la jove catalana, la gallega també va ser acusada de trencar un matrimoni i danyar profundament l'exgimnasta.

Fonts properes a Cid van afirmar que aquesta no s'esperava la ruptura, ja que tot semblava anar bé entre ells: «Les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i li va posar al llit 'tens les claus del meu cor'», van relatar. Tot i això, després de saber-se la seva relació amb Patricia, l'entorn de l'actriu assegura que «ja estaven junts».

Almudena ho va sentir com una traïció i li va costar de superar el dolor de veure com el seu ex ja havia refet la seva vida poc temps després de trencar el seu matrimoni. Finalment, va acabar reconeixent que l'«havia perdonat» i que per fi havia superat el divorci.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!