Primer pla de Toñi Moreno

Toñi Moreno descobreix que la parella més estimada del cor s'ha separat

Toñi Moreno no s'ho hauria imaginat mai

Toñi Moreno s'ha quedat de pedra en descobrir que una de les parelles més estimades i sòlides de tot el panorama musical espanyol han decidit separar els camins per sempre.

Des que aquesta coneguda presentadora de televisió va fitxar per TVE, s'ha convertit en una de les cares més importants de la cadena pública del nostre país, gràcies al programa 'Plan de Tarde'.

Foto de Toñi Moreno a 'Plan de tarde'
Toñi Moreno s'assabenta del que ha passat entre ells | Europa Press

Cada diumenge, Toñi Moreno comenta les darreres notícies sobre la crònica social espanyola amb el seu equip de col·laboradors. Però, a més, també té l'oportunitat de xerrar extensament amb algunes de les cares més conegudes de l'actualitat.

Durant la seva última emissió, la de Sanlúcar de Barrameda va comptar amb la presència de Ruth Lorenzo al plató. La cantant va anar a aquest format per parlar, entre altres coses, de la seva situació laboral actual.

I és que, no només la seva carrera musical continua sent tot un èxit, sinó que, a més, ha esdevingut la presentadora del nou programa de Televisió Espanyola, 'Cover Night'.

Però el que veritablement va deixar Toñi Moreno sense paraules va ser conèixer quina és l'actual situació sentimental de l'exrepresentant d'Eurovisió.

Toñi Moreno s'assabenta de la ruptura

Toñi Moreno va aconseguir el que semblava impossible. I és que, malgrat que Ruth Lorenzo sempre ha estat molt reticent a parlar de la seva vida privada, en un atac de sinceritat, la cantant no va tenir cap problema a confessar-li en quin punt es troba el seu cor actualment.

Després de parlar sobre la seva carrera musical i sobre el seu debut a la pantalla petita com a presentadora, l'artista va deixar la comunicadora sense paraules en confessar-li que havia acabat la relació sentimental amb la seva última parella.

«Estic en un moment amb les caixes de la meva vida al soterrani de la meva mare, connectada al wifi, vivint una estona a Madrid, una altra a Barcelona, una altra a Múrcia i un altre on m'enxampin», va assegurar la convidada, abans de confessar-lo a Toñi Moreno que «estic en un moment de començar de zero en tots els sentits».

D'aquesta manera, la cantant va confirmar davant de tota l'audiència de TVE la seva ruptura sentimental i va afegir que «l'amor és una meravella i quan trobes l'amor veritable, hi ha un moment en què cal deixar-lo anar».

Foto de Toñi Moreno i Ruth Lorenzo a 'Plan de tarde'
Ruth Lorenzo se sincera amb Toñi Moreno | La 1

Va ser en aquest moment quan la convidada de Toñi Moreno va anunciar que tot aquest procés l'havia ajudat a la seva carrera laboral. I és que, segons Lorenzo, aquest dolor l'ha utilitzat per crear el proper disc:

«Aquest moment en què deixes anar un amor veritable, doncs, és el moment perfecte per escriure un disc. Així que estic escrivint un disc, amiga».

Toñi Moreno sap que no ho ha tingut fàcil

A més, Toñi Moreno també es va interessar per la carrera professional de la seva convidada i no va dubtar a preguntar-li de manera directa si en algun moment havia pesat rendir-se.

«En molts moments, perquè com a artista et poses en dubte…», li va confessar Ruth, abans d'assegurar que ha estat atrapada a «un d'aquests contractes infernals».

Primer pla de Ruth Lorenzo.
La cantant confessa a Toñi Moreno quina ha estat la seva pitjor etapa dins de la música | Europa Press

Segons la convidada de Toñi Moreno , «com a artista em veia que no era propietària de mi». «Firmes un contracte del qual a algú li pertany el teu 20%, però no el teu 100%. Ells són amos d'una part de la meva feina i a mi no em poden comprar», va puntualitzar tot seguit.

A més, i per si no n'hi hagués prou, l'artista no va tenir cap objecció a donar detalls sobre això: «Confies en gent que et diu: 'No parlis aquesta nit, només dedica't a cantar perquè a ningú li interessa el que has de dir'».

Però el que més va marcar a la cantant van ser els comentaris que rebia sobre la imatge personal. I és que, li van arribar a dir que «havia d'endolcir» la seva imatge perquè no se la veiés «massa potent» o que era millor que es «deixés els cabells llargs». «Va arribar un moment que vaig deixar de ser jo», va acabar.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!