Imatge de Shakira al balcó de casa seva a Esplugues de Llobregat.

Shakira reapareix i confirma el secret de la ruptura amb Gerard Piqué: «No és normal»

El mitjà mexicà 'Las Estrellas' ha estat testimoni de les paraules de Shakira

Aquest inici d'any no ha estat gens fàcil per a Shakira. De fet, la relació de Gerard Piqué amb Clara Chía està més que consolidada, i això no s'ho ha pres gaire bé la colombiana. I és que, a ella,li ha costat molt superar la seva ruptura amb Piqué. De cara als mitjans, mantenia un silenci sepulcral, i només es podia saber com se sentia a través de les lletres de les seves últimes 3 cançons: 'La Monotonía', la 'Session #53' amb Bizarrap o la seva última, 'TQG', que ha fet juntambent amb Karol G.

Shakira trenca el silenci

Ara, per fi, la cantant ha decidit parlar amb els mitjans de comunicació, cara a cara, i explicar què ha suposat per ella tota aquesta situació. Així, doncs, va començar de la següent manera: «He estat en silenci i només he intentat processar-ho tot. Sí, és difícil parlar d'això, especialment perquè encara hi estic passant i perquè estic al punt de mira, i perquè la nostra separació no és com una separació normal. Per això ha estat difícil no només per a mi, sinó que també per als meus fills.

A continuació, la cantant també ha parlat de com d'idealitzada tenia la vida de parella. «Jo també comprava la història que una dona necessita un home, jo també somiava amb una família amb un pare i una mare a la mateixa casa», deia. Ara bé, finalment, les coses han resultat molt diferents de com ella se les imaginava. «He estat una apassionada de l'amor i he aconseguit entendre la meva experiència amorosa des d'un altre punt de vista i sentir que amb mi mateixa en tinc prou per sortir-me'n avui dia. Quan una dona s'enfronta a la vida, en surt més forta».

Primer plà de Shakira
Shakira trenca el silenci més forta que mai | GTRES

Després d'aquestes paraules, i incidint en la seva separació del català Gerard Piqué, ha declarat que «Ara em sento completa. Em sento més forta que una lleona. Resultat de viure un dol, d'acceptar-lo, de tolerar la frustració, d'entendre que els somnis es trenquen... soc un exemple pels meus fills, perquè vegin que es pot sobreviure».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Les lletres de les cançons de Shakira, «més eficaces que una visita al psicòleg»

D'altra banda, hi havia molt d'interès a preguntar-li per la lletra de les seves últimes cançons, que d'una manera indirecta però no gaire subtil, anaven dirigides al seu ex i a la seva nova parella, Clara Chía. Ella ha respost que «les meves lletres són més eloqüents que jo mateixa. He intentat ser honesta i utilitzar la meva música com una catarsi, una teràpia. Són més eficaces que una visita al psicòleg». A això, hi ha afegit que «quan vaig sortir de gravar amb Bizarrap... després d'experimentar una traïció, un desamor, un buit, s'ha de sentir el que s'ha de sentir, però també pensar. És el resultat de passar un dol. Algú hauria d'haver fet una foto de com vaig començar i de com vaig acabar la sessió. Va ser un alliberament per al meu procés de sanació». 

Imatge de Shakira en el videoclip de la seva darrera cançó
Per a Shakira, la música és més útil que anar al psicòleg | Bizarrap | Youtube

A més a més, quant a les crítiques que ha rebut per mencionar Clara Chía també a les seves cançons, Shakira ha expressat que «a l'Infern hi ha un lloc per a les dones que no fan costat a les altres dones». Així, doncs, no té intenció d'eximir de responsabilitat la nova xicota de l'exjugador català del Barça.

Finalment, ha explicat sobre les seves cançons que «el contrari de la depressió és l'expressió». Per això, ha decidit no guardar-se res a dins i expressar el que sent a través de les seves cançons. Això l'ha ajudat a ser més forta, tant per ella com pels seus fills. Alhora, ha demostrat un gran agraïment cap als seus amics i cap al públic. Segons ella, «han estat clau per aixecar-me del terra, on vaig estar molt de temps». Ara, però, ja n'hi ha prou de dol per ella. Està preparada per tot el que hagi de venir