Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Àngel Crist plorant amb una cinta vermella al front i samarreta militar, Laura Madrueño parlant amb els cabells recollits i muscleres daurades i un emoji trist

Ángel Cristo disgusta de nou Laura Madrueño abans de la final de 'Supervivientes'

Ángel Cristo ha fet que Laura Madrueño s'emporti un altre revés hores abans de saber el nom del guanyador

La recta final de Supervivientes 2024 ha estat plena d'emocions fortes i esdeveniments inesperats. Ara bé, un dels moments més impactants ha estat l'absència d'Ángel Cristo a la semifinal del reality. Una absència, la d'ahir a plató, que ha generat un gran enorme.

Ángel Cristo ha explicat el perquè no ha estat a la gala i això ha causat un disgust notable a Laura Madrueño. La combinació d'aquest fet i el tancament de l'emblemàtica palapa han provocat un episodi ple de tensió i tristesa per a la presentadora.

Muntatge de l'illa de 'Supervivientes', Ángel Cristo mirant de banda seriós amb ulleres negres i jaqueta blava, Laura Madrueño somrient i un emoji de sorpresa
Laura Madrueño ha patit per dues raons a la semifinal del reality | catalunyadiari.com, Mediaset, Europa Press

Ángel Cristo esclata contra Supervivientes després de ser el gran absent a la semifinal

Ángel Cristo ha estat, inqüestionablement, un dels concursants d'aquesta edició de Supervivientes que més ha fet parlar. Tot pels seus conflictes, els seus menyspreus als presentadors, per les seves crítiques al reality i també perquè va protagonitzar un dels episodis més inquietants de la temporada. Estem referint-nos a la seva desaparició del campament durant més de tres hores, que li va costar l'expulsió disciplinària.

I ara ell ha tornat a posar en perill el concurs de Telecinco. Tot perquè ha sorprès el públic amb la seva absència a la semifinal. Una situació que ha explicat a través de les xarxes socials i amb què ha tornat a qüestionar el concurs.

Storie de Ángel Cristo a Instagram somrient en samarreta militar des del seu club de fans el 16 de juny de 2024
Ángel Cristo ha explicat el motiu pel qual no va ser a la gala | Instagram, @angelcristojr

Així, ha revelat que ha estat l'organització qui ha optat per no comptar amb ell a l'últim moment. I és que Ángel Cristo ha explicat que “sembla que no em necessiten, m'han deixat com a xicot de poble, vestit i esvalotat. Com veieu, estic preparat, vestit, així que he de tornar a dutxar-me per treure'm tota aquesta gomina”.

“Estava esperant el cotxe, arribava tard i m'han trucat per cancel·lar-lo”. El que no ha revelat és que hi ha possiblement una raó per la qual Supervivientes ha actuat així.

Ens estem referint que a les últimes gales Ángel no va voler parlar amb Aurah. És clar, perquè ja tenia contractat un cara a cara per fer-ho a ¡De Viernes!. I això ha enfadat la direcció del reality.

Ángel Cristo dona un nou disgust a Laura Madrueño en la seva nit més difícil

Laura Madrueño, que ha estat un pilar fonamental durant aquesta edició, s'ha endut una nova decepció amb Ángel en veure'l esclatar contra el reality sense fer autocrítica. I tot en una nit en què no ha pogut contenir les llàgrimes perquè ha hagut de tancar la palapa definitivament en aquesta edició. És clar, perquè demà dimarts, 18 de juny, tindrà lloc la gran final.

A més, és que aquest icònic espai és un símbol del programa i un lloc de trobada per als concursants, cosa que ha afegit un to malenconiós al comiat de Madrueño. La palapa ha estat testimoni d'innombrables confessions, disputes i moments memorables al llarg de les diferents edicions del format.

Captura de Laura Madrueño a l'apagat de palapa de Supervivientes
Laura Madrueño s'ha emocionat amb el tancament de la palapa | Mediaset

La presentadora, emocionada, ha dut a terme la clausura del dit espai dient: “102 dies han passat des que vam il·luminar per primera vegada aquest lloc. Sota l'atenta mirada de Posidó, aquest gran temple de pedra, foc i aigua arreplegava les seves torxes per rebre vint nous valents que s'atrevien a formar part de Supervivientes”.

“15 setmanes d'aventures en què la gana, el cansament, l'esgotament i la desídia es convertien en els seus enemics. I se'n feien presa sense imaginar-se que tindrien forts contrincants. La valentia, la superació, el coratge i la lluita els feia sobreposar-se, malgrat tot, aconseguint en veritables exemples d'allò que significa la paraula sobreviure”.

I hi ha afegit: “Aquesta nit, apaguem la palapa per a ells. Una palapa que s'apaga després de fer història”.

L'absència a plató d'Ángel Cristo i aquell moment de Laura Madrueño han estat dos factors que han marcat la semifinal d'aquesta edició. Encara que també ho ha fet el dur duel entre Torres i Gorka, que ha acabat amb l'expulsió inesperada d'aquest últim.

Captura de Gorka Ibarguren amb Laura Marueño a la palapa de Supervivientes
Laura Madrueño ha hagut d'acomiadar Gorka | Mediaset

Amb la gran final a la cantonada, l'audiència espera amb expectació aquesta. I és que s'hi resoldran els últims desafiaments i es coneixerà el nom del guanyador d'aquest any. Les apostes han començat.