Primer pla d'Àngel Llàcer.

Àngel Llàcer: la boda de la qual tothom parla

Àngel Llàcer: el que va passar a l'enllaç

Àngel Llàcer es convertia en notícia l'any passat després d'explicar una de les seves anècdotes més boges. I és que deixava tothom de pedra amb el que havia estat capaç de fer en un enllaç matrimonial.

Llàcer, que saltava a la fama per convertir-se en el professor d'interpretació més carismàtic de l'acadèmia d''Operación Triunfo', no deixava ningú indiferent amb la seva increïble història.

Així, tot i que sempre havia preferit mantenir la vida privada en un segon pla, durant una entrevista concedida a TVE Catalunya es va voler sincerar.

Foto d'Àngel Llàcer a un sofà d'un plató.
Àngel Llàcer fa que tothom es posi vermell. | Telemadrid
 

Àngel Llácer i el casament que passarà a la història

Llàcer no va tenir cap problema a l'hora de relatar el que havia passat en un casament a què va ser convidat fa uns anys.

«Vaig anar a un casament d'un noi i una noia, que es casaven per l'Església. Doncs jo vaig mantenir relacions sexuals amb el nuvi al lavabo. El dia del seu casament», explicava deixant tothom amb la boca oberta.

«La cosa no anava amb mi. Si jo hi era i m'estan buscant, doncs em troben», intentava explicar-se.

Foto d'Àngel Llàcer amb el mar i arbres de fons
Àngel Llàcer deixava tothom sense paraules amb el que va fer. | Instagram angelllacer_oficial
 

A més, recordava que, just en aquell moment tan íntim, «sentia que el cridaven (al nuvi) i pensava: 'Mare meva, si ens troben…'».

D'aquesta manera, Xavier Sardà, que era el presentador del programa, arribava a una conclusió senzilla i llançava una advertència: «Nota mental: 'No convidar Àngel Llàcer al teu casament'».

Àngel Llàcer i David Valldeperas: la veritat

La relació entre Àngel Llàcer i David Valldeperas és una d'aquelles que sempre cridaran l'atenció. Tot i treballar en dues cadenes que són competència directa, això no els ha impedit establir una bonica amistat.

Així, no tenien cap problema a l'hora de presumir de l'escapada que havien fet junts l'abril de l'any passat, just després que Valldeperas es quedés sense feina a Telecinco.

«Fa 22 anys li vaig fer un càsting. Va ser descarat, irreverent, però molt seductor. Tant que dues dècades després hi segueixo enganxat. Acumulem moltes vivències. L'última l'esteu veient», presumia amb orgull el director de 'Sálvame'.

Això sí, cap dels dos ha volgut aclarir si entre ells hi va haver alguna cosa més enllà d'una simple amistat. De fet, fa més de sis anys que Àngel està amb la seva actual parella.

Mentre que l'última exparella coneguda de Valldeperas ha estat l'artista Xoan Viqueira, encara que també se l'ha relacionat amb Miquel Valls.

Àngel Llàcer i la seva parella: tot allò que se sap

Àngel Llàcer és molt poc donat a parlar de la vida personal. Tot i això, en alguna ocasió ha decidit sincerar-se i explicar el temps que fa que està amb la seva actual parella.

I tot i que no estan casats, Llàcer explicava que havien decidit celebrar «una festa de l'amor i, en l'última que vam fer, jo anava de sevillana i ell de cordovès».

Per tant, no hi ha cap mena de dubte que travessa un gran moment personal, tot i que encara no posem cara a l'home que li ha robat el cor.

Foto d'Àngel Llàcer amb el mar de fons.
Àngel Llàcer parla de la seva parella. | Instagram
 

Això sí, el català no té cap problema a presentar-nos a un altre dels amors de la seva vida, el seu gosset Òscar. Ell és un dels grans protagonistes de les xarxes socials de Llàcer i també és una part fonamental del seu dia a dia.

Al seu moment, a Àngel se'l va relacionar també sentimentalment amb Manu Guix, un bon amic seu amb qui ha compartit escenaris, programes i molt més.

Era el 2001 quan tots dos es van unir com a professors d''Operación Triunfo', però el que pocs sabran és que ja van fer els primers passos junts un parell d'anys abans, l'any 1998.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!