YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ángel Martín tanca un dels anys més tristos: «Vaig perdre el meu millor amic»

El còmic i presentador va anunciar aquest dijous que ha perdut el seu gos

Primer pla del còmic Ángel Martín
Ángel Martín ha fet pública la pèrdua del seu gos en el seu popular informatiu matiner | GTRES

El còmic i presentador Ángel Martín començava aquest dijous, 17 de desembre, el seu informatiu matinal diari a 'Twitter' amb una luctuosa notícia. La seva fidel audiència esperava un altre informatiu ple de notícies curioses i sorprenents, però res més lluny de la realitat Martín confessava als seus fans que havia perdut al seu millor amic, el seu gos, el seu fidel amic des de feia molts anys, i pel qual ahir plorava la seva mort.

«Jo vaig perdre ahir al meu millor amic, així que tinc un fred que m'està matant», ha confessat Martín. «Però tinc cafè i cent mil records», assenyala el presentador, parlant de la seva fidel mascota.

Unes poques paraules que tot i ser breus, han deixat als seus seguidors una mica tocats. Molts d'ells han volgut enviar-li nombrosos missatges de suport en aquests moments tan difícils per al còmic espanyol.

«Sento moltíssim la pèrdua del gosset. Els que hem perdut a un amic de 4 potes sabem el que se sent. Gràcies per aguantar fins al final de l'informatiu. Emoció en aquesta veu trencada. Ho sento moltíssim Ángel. Molts ànims, força i afecte, descansa el que faci falta que seguirem aquí».

O «Molt ànim Ángel! El meu millor amic també ens va deixar fa uns mesos, què dur és no tenir-los amb tot l'amor i l'alegria que ens han donat», han estat un exemple dels centenars de missatges que ha rebut el presentador al llarg de tot el matí.

El còmic segueix triomfant cada dia amb el seu peculiar informatiu

L'informatiu matinal d'Ángel Martín triomfa des de fa mesos, en uns vídeos on l'humorista i presentador explica amb acidesa les notícies i, segons la seva opinió, donant-li més o menys importància a aquestes. Parlem de vídeos molt curts, de tot just dos minuts de durada, que superen el milió de visualitzacions en poques hores i que tenen milers d'interaccions.

El còmic espanyol sempre ha agraït als seus seguidors el gran suport que està tenint en aquesta nova manera de dir les notícies més destacades del dia. El seu informatiu ja és part de la rutina habitual per als seus centenars de milers de seguidors a la xarxa social 'Twitter'.

En les seves particulars notícies, el presentador relata de forma peculiar el més important sobre els temes de societat, cultura, esports i altres branques de l'actualitat que puguin tenir alguna mena d'interès per als seus fans.

La ironia de Martín amb el COE pel seu homenatge a les dones medallistes

En una altra ostentació de crítica àcida, Martín començava d'aquesta manera l'informatiu matinal d'aquest dijous: «En esports, ahir a la nit van homenatjar a totes les medallistes olímpiques. 2020 anys han trigat, no està malament; per al 4040 tindrem un altre homenatge», va dir el presentador sobre el tema.

La contestació del COE va ser assumir la crítica amb molta esportivitat, i a les xarxes socials del Comitè Olímpic Espanyol li han assegurat a Martín que no trigaran menys en el següent homenatge. «Al ritme que van els nostres esportistes és bastant probable que hàgim de fer algun homenatge abans de l'any 4040», han respost amb bon humor des del COE.

Aquestes paraules de Martín arribaven després del succeït en la nit del dimecres a l'homenatge del COE. «Aquesta foto és la més important que es pot fer de l'esport femení en el món. No hi ha país ni Comitè Olímpic al món que vagi a uns Jocs i digui que el 68,8% dels seus esportistes sigui capaç d'estar entre les 8 millors del món. Elles són les millors del món», assenyalava Alejandro Blanco, president de l'organisme amfitrió, a través de les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari