Primer pla d'Anita Matamoros amb un vestit negre

Anita Matamoros descobreix què passa amb els diners que amaga la seva mare

Anita Matamoros sense paraules en conèixer tota la veritat

Anita Matamoros acomiadarà l'any amb una nova polèmica que esquitxa els pares. La 'influencer' es nega a prendre partit públicament, encara que les darreres informacions l'afecten de ple. Kiko Matamoros va tornar a Sálvame i va atacar Makoke després que aquesta se sotmetés a un polígraf on va revelar els seus problemes econòmics.

Anita segueix allunyada del seu pare, més encara després de saber el deute milionari que aquest ha traspassat a la seva mare. Es tracta d'un deute que ofega la col·laboradora de Fiesta i que Kiko va desmentir en directe després d'escoltar allò que, segons ell, són mentides.

Anita Matamoros s'assabenta dels problemes econòmics de la seva mare

Anita Matamoros va decidir enfocar la seva carrera professional com a 'influencer' i es va desmarcar així de ser un personatge mediàtic. No pensa seguir els passos dels seus pares ni encara menys airejar la seva vida privada.

Com a exemple de què no vol té Kiko i Makoke, que s'han enfrontat més d'una vegada als platós de televisió. La seva separació va ser de tot menys amistosa i, encara que cadascú ha refet la seva vida, continuen tenint una relació tensa. Un dels motius d'aquesta guerra mediàtica té a veure amb els problemes econòmics de la col·laboradora. Segons manté, després del divorci, Kiko li va derivar un deute milionari que és incapaç de treure's de sobre.

Primer pla d'Anita Matamoros somrient i amb ulleres
Anita Matamoros sap que Makoke té greus problemes amb Hisenda. | GTRES

Visiblement molest amb aquestes declaracions, el pare d'Anita va desmentir a Sálvame que ell fos el culpable de la delicada situació de la seva exdona: «Estic fart d'escoltar aquesta senyora que deu un milió d'euros a Hisenda perquè jo li he derivat el deute. Jo no tinc cap responsabilitat en aquesta derivació del deute», va reiterar Matamoros.

Tot seguit, Kiko va explicar que, si Hisenda li havia derivat el deute a ella, és perquè havien descobert la veritat sobre Makoke. «Es fa una investigació i descobreixen que el 99 % dels pagaments els he fet jo», va revelar. Deixava així al descobert que tots els diners que va guanyar la seva ex durant el matrimoni havia estat ocult, quan Kiko es feia càrrec de les despeses.

Anita Matamoros ja coneix la veritat

Anita Matamoros sempre ha fet ostentació d'un ritme de vida poc comú entre les joves de la seva edat. Si bé és cert que es dedica a ser 'influencer', només compta amb una mica més de 600.000 seguidors. Una xifra molt allunyada de les reines de les xarxes socials com ara Dulceida o la seva germana Laura Matamoros, amb més d'un milió de fans.

Tanmateix, Anita no és l'única que té una vida de luxe, també en gaudeix el seu germà Javier Tudela i la seva mare Makoke, que viuen amb tota mena de luxes. Per tant, si és cert que té aquest deute milionari amb Hisenda, d'on treu la col·laboradora els diners per a la seva vida luxosa?

La resposta l'hauria donada Kiko en afirmar que va ser ell qui va costejar la vida de tota la família malgrat que l'exmodel també treballava. «Durant 20 anys he pagat la vida luxosa de la qual va gaudir aquesta senyora, el seu fill, la parella del seu fill, la meva filla, els gossos…».

Si ara la mare d'Anita té dificultats per fer front a la dinerada que li demana Hisenda, Kiko li donava una solució. «Va dir que estava en una mena d'estat de necessitat i que no se n'anava de la casa per això. Ella té dues cases, et poden fer fora d'una i te'n vas a l'altra», li va aconsellar.

El col·laborador de Sálvame es desentén completament de la situació de la seva exdona i, per extensió, de la vida de la seva filla Anita. Un fet que aprofundeix més en el distanciament entre tots dos i que està molt lluny de poder solucionar-se.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp