Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Victòria Frederica

La foto de Victòria Frederica conduint que deixa sense alè la seva mare

Victòria Frederica sorprèn tothom a la celebració de la infanta Helena

Victòria Frederica ha anat aquesta setmana a l'Auditori Nacional de Música de Madrid. Amb motiu del 59è aniversari de la infanta Helena, tant la jove com altres dones a qui té molt d'afecte han assistit a aquesta celebració tan especial.

A la celebració hem pogut veure cares conegudes com la de la mateixa jove, la mare d'Helena, la reina Sofia, la seva tieta Irene i Cristina. Ha estat un acte en què Victòria Frederica ha estat la protagonista a causa del seu comportament. I és que la seva manera d'actuar ha cridat especialment l'atenció dels assistents.

Tot això ha succeït quan, fa unes quantes setmanes, coneixíem la notícia que la 'influencer' volia abandonar la seva llar materna per anar a viure amb Sofia. De moment, es desconeix si finalment Victòria Frederica anirà definitivament a viure amb la seva àvia, ja que Felip VI ha de donar el seu vistiplau. La mudança de moment no ha tingut lloc, però s'espera que en un breu període de temps es produeixi.

Victòria Frederica capta totes les mirades

Amb motiu de l'aniversari de la infanta Helena, que feia 59 anys hi ha hagut una celebració a l'Auditori Nacional de Música, ubicat a Madrid. A l'acte hem pogut veure dones com la seva mare, la reina Sofia, la seva tia Irene, Cristina i la seva filla i algunes d'elles han vingut amb cotxe juntes.

Fotografia de Victoria Federica conduent amb la seva mare, la infanta Elena, de copilot
Foto de Victòria Federica conduent amb la seva mare, la infanta Elena, de copilot | GTRES

Victòria Frederica ha assistit a l'acte de celebració d'Helena, un acte en què ha sorprès tots i cadascun dels allà presents pel seu comportament. Tot va començar quan la batuta d'Aaron Zapico va començar a moure's.

Irene, la infanta Helena, la reina Sofia, la infanta Cristina i, al costat d'aquesta, Victòria Frederica. Així era l'ordre en què van decidir seure, ja que no havien de seguir cap mena de protocol, en no ser un acte oficial. A mesura que l'oratori començava, vam poder veure una noia d'allò més entregada.

La jove ha sorprès tothom

Victòria Frederica es va entregar absolutament a la batuta d'Aaron Zapico. A mesura que l'oratori avançava es podia veure l'increment de l'emoció de tots els assistents. Però, especialment, aquest sentiment s'ha pogut copsar en la jove.

La germana de Froilà, inesperadament, es va abraçar a la seva tieta. Va ser un acte d'afecte en què vam poder notar aquesta complicitat i aquest afecte que totes dues es tenen. Però, per contra, la seva tieta no va tenir cap gest amb ella.

Totes aquestes dones a l'intermedi es van traslladar a una sala especial de l'Auditori Nacional on van poder parlar més tranquil·les i relaxar-se davant de tanta emoció. Helena i la resta de convidades van comentar l'obra i van compartir les seves opinions sobre ella.

Victòria Frederica vol mudar-se com més aviat millor

Hem conegut la notícia fa unes setmanes que Victòria Frederica desitja viure amb la seva àvia Sofia. I és que la noia vol començar una vida nova i deixar enrere el domicili de la seva mare. Recordem que va tornar a casa amb els seus éssers estimats després d'haver-ho deixat amb Jorge Bárcenas.

'Story' de Victòria Frederica felicitant la seva mare
Captura de l' 'story' de Victòria Frederica felicitant la seva mare Helena | INSTAGRAM (@VICMABOR)

Amb motiu de l'aniversari de la seva mare, a través de les seves xarxes socials la 'influencer' també li ha escrit un emotiu missatge: «Felicitats a la millor mare. Ets el meu exemple a seguir sempre. T'estimo moltíssim». Han estat unes paraules que intentaven apaivagar els comentaris relacionats amb les tensions i els enfrontaments que existeixen entre mare i filla. De moment, es desconeix si finalment Victòria Frederica anirà definitivament a viure amb la seva àvia, ja que Felip VI ha de donar el vistiplau.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp