Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge Gerard Piqué i Shakira

Canvi de plans de Piqué i Shakira amb els seus fills en plena crisi entre l'exparella

Shakira i Gerard Piqué canvien els seus plans a última hora

Canvi de plans de Shakira i Gerard Piqué amb els seus dos fills, Milan i Sasha. L'acord de custòdia que tots dos van signar de mutu acord el passat mes de novembre podria patir un gir d'última hora.

L'ara ja exparella va decidir conjuntament que els dos petits marxarien a viure amb la cantant colombiana a Miami immediatament després de les festes de Nadal. Així, els nens podrien gaudir d'aquestes dates tan assenyalades a Barcelona, la seva ciutat natal, amb el seu pare.

Però ara sembla que Shakira hauria pres una decisió d'última hora que hauria fet enfadar l'exjugador del Barça a les portes de la nit de Nadal.

El 5 de gener, cap a Miami

Finalment la data escollida per l'artista per marxar cap a Miami serà el 5 de gener i no el 7, com tenia previst fins ara. Una data en mig de les festes nadalenques i amb què Gerard Piqué no estaria gens d'acord.

I és que es tracta del dia que se celebra a Catalunya la cavalcada, i l'endemà, el dia de Reis. Una festivitat que els dos nens, de 9 i 7 anys, sempre han celebrat a casa seva.

Foto de Shakira amb Milan i Sasha en un partit de bàsquet.
Shakira marxarà finalment amb Milan i Sasha el 5 de gener. | EP

Aquesta decisió precipitada s'hauria pres perquè als Estats Units no se celebren els Reis i el calendari escolar comença just aquest mateix dia. Per aquesta raó, i si els nens han de ser a Miami abans d'aquesta data, haurien de viatjar pocs dies després d'Any Nou.

I és que, mentre la de Barranquilla passarà la nit de Nadal i el mateix dia de Nadal amb els nens, l'exfutbolista ho farà la setmana de Cap d'Any. I, fins ara, comptava amb el dia de Reis per estar amb ells.

Ara, i a conseqüència d'aquest nou revés per a Gerard Piqué, el seu advocat, Ramón Tamborero, i la de Shakira, Pilar Mañé, es troben negociant pràcticament a contrarellotge. Una negociació que s'ha vist entorpida pel fet que la colombiana està gaudint d'uns dies a Dubai.

La intenció de l'exblaugrana és aconseguir convèncer la cantant perquè deixi als seus fills passar el dia de Reis amb el seu pare i començar l'escola a Miami uns pocs dies després.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp