Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Ramón García.

Ramón García podria confirmar la reconciliació abans d'acabar l'any

Ramon estaria a prop de retrobar-s'hi després de la seva separació

Ramón García és tot un expert a acomiadar l'any posant-se davant de la càmera per donar les Campanadas de Año Nuevo en el format que sigui. A les darreres hores, s'ha produït un fet a les xarxes socials realment cridaner. Podria acostar el comunicador basc a presentar les Campanadas amb una de les dones amb qui s'ha sentit més còmode a l'hora de tancar l'any.

L'ex de Patricia Cerezo, famós per haver presentat Qué apostamos? o Grand Prix, va ser un dels fixos a TVE durant molts anys per donar les Campanadas. I les seves audiències sempre han estat espectaculars quan l'ens públic va decidir comptar-hi, tot i que tot va canviar fa uns anys.

Val a dir que tant Ramón García com Anne Igartiburu han marcat una època a la televisió espanyola, cosa que queda fora de dubtes. Fa unes setmanes, la periodista ha estat notícia després que TVE decidís no donar-li la confiança per 18è cop per acomiadar l'any.

Ramón García veu cada cop més a prop la reconciliació

Ramon i Anne van acomiadar l'any fins a cinc ocasions i per separat deu vegades més. La veritat és que en els darrers anys aquesta tradició sembla que s'havia trencat. I des de l'any 2017 que tots dos no s'han ajuntat de nou per dir adéu a l'any amb els espectadors de Televisió Espanyola.

Ramón García somrient
Ramón García podria tornar a presentar les 'Campanades' amb una dona especial per a ell | Europa Press

El cas és que el basc va haver de buscar-se la vida aquests últims anys des d'aquella darrera vegada que va coincidir amb Igartiburu. Va rebre la invitació del streamer Ibai Llanos perquè tots dos presentessin les Campanadas en un altre format fora a l'habitual per al basc.

En aquest cas, ho van fer l'any passat a través de Twitch. I la seva audiència va ser espectacular per tractar-se d'un mitjà que no sol acollir tants espectadors i que és força nou comparat amb el format tradicional de televisió.

El 'like' d'Anne Igartiburu, que es deixa estimar per Ibai

Tots dos van reunir més de dos milions d'espectadors i va ser un èxit que Ramon i Ibai repetiran d'aquí uns dies. Només esperen poder superar aquesta xifra tan alta d'espectadors que va deixar tothom sense paraules.

Primer pla d'Anne Igartiburu
Anne Igartiburu no perd la il·lusió de tornar a estar al focus l'últim dia de l'any | GTRES

Això sí, Anne Igartiburu, que encara no té pla per a aquesta nit de Cap d'Any després de la dura decisió que va rebre per part de l'ens públic, va presentar els últims 17 anys les Campanadas .

I aquest any intenta que algú li doni una oportunitat, encara que no sigui a la televisió, perquè està acostumada en aquesta data a passar la nit de Cap d'Any fora de casa.

«Un trio perfecte d'asos. Ibai, Ramón i Anne»

En aquest cas, a un tuit d'Ibai Llanos, Anne Igartiburu li ha donat un 'm'agrada' significatiu. I s'ha deixat estimar per 'l'streamer' espanyol, que prendrà nota del que li han proposat a les xarxes socials.

Imatge de Ramón García i Ibai Llanos presentant les Campanades 2022 a Twitch
Ibai Llanos podria donar la sorpresa i fitxar l'amiga del Ramon per acomiadar l'any | TWITCH: /IBAI

«Contacta amb Anne Igartiburu, que aquest any no les fa a Televisió Espanyola. Un trio perfecte d'asos. Ibai, Ramón i Anne», li ha suggerit un tuiter a Llanos.

I el més cridaner és que després de ser esmentada per aquest usuari, Anne li ha donat 'm'agrada' a aquest tuit, amb l'esperança que pugui ser llegit per Llanos. Desitja que finalment tots tres puguin arribar a presentar junts a Twitch unes Campanadas que serien històriques pels tres personatges de què estem parlant.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp