Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló respira després d'assabentar-se de quins són els plans de Rafa Nadal

Surten a la llum nous detalls sobre el fill de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Xisca Perelló ha estat testimoni de les primeres declaracions que ha donat el seu marit, Rafa Nadal, respecte al seu primer fill en comú. En tots aquests mesos que han transcorregut des que el petit de la casa va néixer el mes d'octubre, cap dels dos s'ha volgut pronunciar sobre això.

«Estem molt contents i tots molt bé», va ser l'únic que va comentar l'esportista al seu moment. Així mateix, la parella sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva vida privada, per la qual cosa a ningú no li va estranyar que guardessin silenci davant d'aquest assumpte.

Tot i això, ara el marit de Xisca Perelló ha optat per parlar per primera vegada del seu bebè, Rafael, i de la seva paternitat.

El futur del bebè de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Aquest any 2022, tant per a Xisca Perelló com per a Rafa Nadal, no hauria pogut anar millor. El matrimoni rebia la bona nova que estaven esperant el primer fill en comú. Sens dubte, un nou membre de la família que ha portat l'alegria a casa dels mallorquins.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni va tenir el seu primer fill el darrer mes d'octubre. | Europa Press

Va ser un 8 d'octubre d'aquest any quan la vida de tots dos va fer un gir de 180º, ja que va néixer el seu fill esperat i s'estrenaven com a pares primerencs. Des d'aleshores, cap dels dos no va donar detalls sobre el petit, fins ara.

Recentment, el tennista ha parlat per primera vegada de la seva nova vida com a pare i, com era d'esperar, també ha explicat alguna dada del seu bebè. Ho ha fet en una entrevista que ha concedit per a El Larguero, de la Cadena SER. «És una nova etapa, bonica i diferent. Tots els canvis requereixen un procés d'adaptació per continuar fent la teva vida amb la màxima normalitat possible», explicava sobre la seva nova vida al costat de la seva dona, Xisca Perelló. A més, considera que «d'alguna manera, en ser aquest el primer, es té més preocupació i atenció de què passa que quan hi ha més fills».

Pel que fa a com es troba avui dia el seu petit, l'esportista ha revelat que «de moment va bé, el tinc per aquí dormint, o sigui, que no tinc problemes». Aprofitant la informalitat i el bon rotllo de la conversa, Manu Carreño, l'entrevistador, li va preguntar que si el nen, que té dos mesos, era «dretà o esquerrà, com va?», deia fent broma.

Primer pla de Rafa Nadal.
El marit de Xisca, Rafa Nadal, ha parlat de la seva nova etapa com a pare. | GTRES

«De moment encara no ho sé», reia sense parar el marit de Xisca Perelló. «Caldrà veure-ho quan agafi la primera raqueta», intervenia Carreño. Sens dubte, si alguna cosa podem confirmar al cent per cent és que el petit acabarà seguint els passos del seu pare. Veurem si el talent per al tennis es porta a la sang.

Adeu al tennis?

D'altra banda, aquest any s'ha comentat molt el futur professional del tennista de Mallorca. Al llarg de tots aquests mesos, Xisca Perelló ha vist que el seu marit ha estat diverses vegades al punt de mira perquè es rumorejava que ben aviat aquest es retiraria definitivament del tennis.

Ara, Rafa Nadal ha volgut aclarir què passarà amb la seva carrera esportiva. «No sé quant de temps em queda, no sé què pot passar demà, però bé. El que sí que sé és que segueixo feliç fent el que faig i que tinc il·lusió de començar una nova temporada. Si em veig amb opcions, aquí segueixo, d'alguna manera jo soc un competidor i gaudeixo d'això. La gent creu que soc un obsessionat de guanyar i guanyar i no és així. Jo soc, si es pot dir d'alguna manera, un obsessionat de competir», confessava el marit de Xisca Perelló.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp