Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, a prop de l'acomiadament després del que va fer a María Teresa Campos

Rocío Carrasco recorda la topada que van tenir

Rocío Carrasco no oblidarà mai el que li va fer a María Teresa Campos i que va estar a punt de costar-li el lloc. Avui dia s'admiren i s'estimen com una mare i una filla, però en el passat també van tenir algun enfrontament. Va ser durant l'etapa en què van coincidir treballant juntes a la televisió.

És prou conegut per tots l'alt nivell d'exigència de la Campos. Als seus programes pretenia tenir-ho tot controlat i que ningú se sortís del guió. Qui no acceptés aquestes normes es trobaria amb les portes obertes per marxar.

Rocío Carrasco amb un somriure
Rocío Carrasco recorda amb humor ara aquella anècdota als seus començaments | GTRES

Rocío Carrasco va tenir una de les primeres oportunitats laborals al costat de la mare de Terelu. Allò va ser tota una escola d'aprenentatge per a l'empresària, que interpretava al costat de la Campos unes veïnes xafarders a la secció El Tendedero. Al podcast Menudo Cuadro recorda com era treballar al costat de la reconeguda comunicadora i el moment tan complicat que va viure al seu costat.

Es considerava tota una afortunada per tenir un forat al seu espai. Explica que «era com una deessa per a mi, no defraudar-la i saber que estava contenta amb el meu rendiment era molt important per a mi». Això li exigiria oferir la seva millor versió i seguir al peu de la lletra les indicacions de la presentadora.

'La reina dels matins' basava el seu èxit en la disciplina i la professionalitat, i així ho transmetia a l'equip de col·laboradors que tenia. No li van caldre gaires dies al magazín per adonar-se que no n'hi passarien ni una. Per molt amiga que fos de la seva mare, la periodista li demanaria el màxim.

María Teresa Campos abraça Rocío Carrasco
María Teresa Campos abraça Rocío Carrasco | Europa Press

Rocío Carrasco recorda una frase demolidora que el va acabar marcant i que va estar a punt de costar-li l'acomiadament. Va explicar que abans de «Dia a dia, em ficava amb ella al camerino i fèiem una lectura de guió d' El Tendedero». A la part de l'empresària s'incloïa un poema que tenia una «paraula que era incapaç de retenir».

Va pensar que el més adequat era proposar a la cap un canvi i introduir un altre terme que pogués recordar amb més facilitat. Tot i això, encara avui en dia es penedeix d'aquella proposta.

«Aquesta paraula no acabo de poder guardar-la a la ment, puc canviar-la per una altra que sigui similar?», va plantejar la filla de Jurado. A través del mirall, la presentadora va fulminar amb la mirada la col·laboradora. Però el pitjor va ser la frase que li va deixar anar: «Tu t'aprendràs el guió o hauré de pensar que ets subnormal».

Només feia tres dies que era al programa i ja havia provat en primera persona el nivell d'exigència de la comunicadora. Es va quedar una mica impactada amb la resposta, que no va tenir més remei que respondre-li amb un «no et preocupis, m'ho aprenc».

Rocío Carrasco s'hi va dirigir de forma equivocada

Rocío Carrasco va comprovar com la situació feia un gir radical quan va veure que la que s'equivocava en directe era María Teresa. La seva reacció va ser una mica espontània i possiblement molestés molt la cap.

Rocío Carrasco i María Teresa Campos
Rocío Carrasco es va equivocar en les paraules | Europa Press

Explica que «jo no soc conscient que m'estan enfocant, crec que l'estan enfocant a ella. I de sobte dic: 'Que et fotin». Quan es veu a la pantalla dient aquestes paraules, pensa que l'enviaran a la «puta casa».

Fora de cambra es va afanyar a demanar perdó a la presentadora. Per justificar-se va assenyalar que «m'ha sortit de l'ànima». En lloc de recriminar-li la seva actitud, Maria Teresa va admetre la seva sentència i va dir que «m'he de fotre, perquè m'he equivocat jo».

Rocío Carrasco va aconseguir crear una bonica amistat amb la periodista, fins al punt de considerar-la una segona mare. Durant tots aquests anys us ha ajudat molt en els moments més complicats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp