Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier Vázquez aclareix quina decisió ha pres amb la seva paternitat

El presentador ha estat contundent en revelar el seu punt de vista

Jorge Javier Vázquez és un presentador que mai ha amagat que tenir fills no ha estat una prioritat a la seva vida. De fet, mai ha expressat les ganes de tenir-los. Abans que la paternitat, sempre ha triat la feina. Per això, amb el pas dels anys, s'ha convertit en un dels professionals més valuosos de la televisió al nostre país.

La veritat és que aquest sol fer certes reflexions cada setmana al seu bloc de Lecturas. Així, sabem una mica més dels aspectes més personals de la seva vida, tot i que alguns ja els coneix tothom des de fa anys.

Jorge Javier mai no ha amagat la seva idea de la paternitat

Això sí, Jorge Javier mai ha estat gaire aficionat als nens i han estat diverses vegades les que li han tret el tema al plató de televisió on treballa. Sempre ha opinat que no es veia sent pare i que no voldria tenir fills, fins i tot amb la suposada satisfacció que li podria donar tenir-los.

Jorge Javier Vázquez a la presentació del seu llibre
Jorge Javier Vázquez va parlar de la possibilitat de tenir fills. | GTRES

Aquest ha passat un any més que complicat pel que fa a la seva salut després de tots els problemes que li han sobrevingut. No vol més complicacions i, ara que queden pocs dies perquè s'acabi l'any, ha considerat oportú parlar del motiu pel qual ha pres la decisió de no tenir fills.

El període en què ja estem immersos, Nadal, és un temps que fa anys posava dels nervis el bo de Jorge Javier. Però, ara, quan fa anys, ja no li treu tant de polleguera i deixa passar aquests dies tan assenyalats per a molts sense més sobresalts.

«Estic deixant de ser el nan rondinaire»

Aquestes dates nadalenques les aprofitarà per estar amb la seva família i amb els seus amics, però també per desconnectar un parell de setmanes del ritme frenètic de Sálvame. Ha estat un mes sense descans al qual s'hi han unit les diferents promocions i firmes del seu nou llibre, Antes del olvido.

Ara, arriba el Nadal i per a Jorge «no hi ha escapatòria possible. Així, doncs, com que no n'hi ha, el millor que podem fer és acceptar el que se'ns ve a sobre i no intentar canviar la realitat».

«Per molts cops al cap que ens fem a la paret, la paret seguirà aquí. Era un d'aquells que es posaven frenètics quan es començava a olorar Nadal, pel pont de la Constitució», escriu el català.

Jorge Javier Vázquez
El comunicador se sincerat i ha parlat d'un tema delicat | Mediaset

I és que Jorge ha canviat el xip de manera definitiva. «Ara, em deixo portar i ja no m'enfado. Crec que estic deixant de ser el nan rondinaire per convertir-me en el nan adaptogen», ha reflexionat.

El comunicador confessa si serà pare o no

Pel presentador, tot li «és igual i és una manera més tranquil·la de viure. Fer el que un bonament pugui i la resta deixar-ho en mans d'un poder superior», prossegueix. Pel que fa al tema de la paternitat, el comunicador té clar que ho va encertar quan va decidir no tenir fills. Tot i que ha tingut alguna parella, ja que ara gaudeix de la solteria, mai s'ho ha plantejat.

«Durant molt de temps he intentat controlar tot el que passa al meu voltant. Ara, aquest afany controlador em provoca patiment i em reafirma que una de les millors coses que he fet és no voler tenir fills. No hauria estat un bon pare», ha confessat.

Sobre com actuaria com a pare, «seria patidor des que m'aixequés fins que me n'anés a dormir, i és una de les pitjors coses que li pot passar a un fill. Ser pare significa acceptar que el teu fill s'ha d'equivocar i patir, i a mi això em portaria pel camí de l'amargor», ha sentenciat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp