Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de la princesa Elionor i el futbolista Gavi

Elionor plora: se li trenca completament el somni que tenia a Catalunya

Elionor, destrossada després de conèixer per qui ha perdut el cap Gavi

La princesa Elionor i Gavi, promesa del Futbol Club Barcelona i de la Selecció Espanyola, continuen estant al punt de mira de la premsa rosa. I és que la filla dels Reis s'ha quedat sense paraules després de veure el futbolista amb una altra noia de qui s'ha enamorat.

Aquest sucós tema el de Gavi i Elionor el va treure a la palestra Socialité a principis del mes de desembre, però sembla que ha anat massa lluny. L'assumpte és que després que Gavi li firmés una samarreta al rei Felip VI, després d'un partit de la Selecció al Mundial de Qatar, la premsa va especular. Ho va fer apuntant que la princesa Elionor seria una admiradora, fins i tot que li agradava el jove del Barça.

Després de saber la veritat de Gavi, Elionor no s'ho pot creure

I és que Felip VI només li va demanar a Gavi un petit detall amb aquesta equipació que portava especialment des del Palau de la Zarzuela. Però, el programa presentat per María Patiño els va voler aparellar des d'un primer moment.

Pablo Gavi
Pablo Gavi tindria parella des de fa temps i no és Elionor | INSTAGRAM @PABLOGAVI

Això sí, aquest mateix programa poc després es va retractar del que havia anunciat en primer lloc. Havien assegurat que tots dos eren parella i van mostrar unes imatges tant del xicot de la princesa Elionor com del prometedor jove.

La realitat és que aquesta història va fer un gir total de 180 graus. Tot després que l'espai de Telecinco assegurés que «almenys, de moment, no serà possible aquesta relació, perquè ara mateix Elionor té parella i Gavi també».

Elionor ja coneix la suposada xicota

«La parella d'Elionor és un company de classe seu que ja té 18 anys. Estem parlant d'un noi de nacionalitat brasilera i nord-americana», van apuntar. Amb tot, l'espai de Mediaset va fer una mena de retrat robot del jove, assegurant que és un noi «alt, bru amb cabells arrissats i barba».

Però, el que més ens interessa ara és saber com és la suposada xicota que tindria Gavi. I és que aquella noia a qui es va veure en una firma donar-li un número de telèfon en un petit paper, podria ser l'afortunada parella de l'espanyol.

Imatge de Gavi amb la seva possible parella
Gavi amb la seva suposada xicota a l'interior del seu cotxe | TELECINCO

Tot i això, els últims dies han sortit imatges de tots dos l'interior d'un cotxe. Fins i tot s'han destapat certes informacions sobre una veïna d'aquesta noia que confessa que tots dos estan sortint des de fa uns dies. «És la seva parella, ve a casa a recollir-la i tot. És la seva xicota», sentenciava.

Els rumors apunten cap a una familiar de la princesa Elionor

La veritat és que Elionor s'ha quedat aclaparada tan aviat com ha vist aquestes imatges a Socialité. Tot i que té parella, Gavi sempre li ha semblat un noi maco. I és que és un jove atractiu i una promesa ferma del futbol espanyol després de fer el salt al primer equip del Barça fa tot just un any.

Imatge de la princesa Elionor
Elionor és conscient que la seva vida està lluny de la de Gavi | EUROPA PRESS

El cas és que s'ha rumorejat una cosa concreta després de confirmar que tant Elionor com Gavi tenien parella. I és que la samarreta que va signar al seu dia Gavi al Rei d'Espanya era una petició de la infanta Sofia.

No podem confirmar al cent per cent aquests termes, però aquesta possibilitat és possible en tot aquest drama que s'ha format per una simple signatura d'una samarreta de la Selecció Espanyola.

Avui dia, cadascú té la seva vida i les seves parelles. Per això, res apunta que tots dos joves, de rabiosa actualitat, acabin junts, ja que molt haurien de canviar a les seves vides perquè això passés.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp