La foto que confirma un dels secrets de la família Matamoros

La jove va complir ahir, 28 de juliol, 20 anys

Anita Matamoros en una imatge d'arxiu
Anita Matamoros compleix avui 20 anys | CatalunyaDiari

Per tots són conegudes les nombroses operacionsestètiques que tant KikoMatamoros com Makoke s'han realitzat al llarg dels anys. És per això que molta gent pregunta i, fins i tot insinua, que la filla que tots dos tenen en comú, AnitaMatamoros, s'ha sotmès a diversos retocs estètics, entre ells els llavis.

No obstant això, la jove es mostra sempre natural a les seves xarxes socials. La influencer no dubta en utilitzar les seves xarxes per explicar tot allò que acostuma a fer en el seu dia a dia, tot ben documentat com si es tractés d'un diari. Així doncs, no és d'estranyar que la jove hagi compartit també els retocs estètics que s'ha realitzat per tal de millorar, al seu gust, el seu aspecte físic. Anita ja va fer pública l'operació de pits o la col·locació d'una de les seves dents.

Tot i la sinceritat de la jove amb els seus seguidors, sempre queda l'ombra del dubte de si s'ha realitzat alguna operació més. Anita ha desmentit, en diverses ocasions, haver-se sotmès a certes operacions com ara de llavis.

Anita compleix 20 anys

Makoke ha estat l'encarregada de demostrar que la seva filla no s'ha sotmès a moltes intervencions estètiques. La jove compleix 20 anys i l'ex de Kiko Matamoros ha pujat una fotografia de la seva filla per felicitar-la. En les imatges compartides es pot veure a una AnitaMatamoros molt jove, amb cara d'innocent, uns trets que encara segueix conservant en l'actualitat i que deixen clar que la jove, en realitat, no s'ha sotmès a tantes operacions com es comenta.


Comentaris

envia el comentari