Imagen de archivo de Carmen Lomana

Carmen Lomana publica una foto seva amb 23 anys i deixa tothom de pedra

La 'socialité' farà 72 anys el proper 1 d'agost

Carmen Lomana ha aconseguit fer-se un lloc entre els referents de bellesa i estil gràcies a la cura que sempre té de la seva imatge i del seu físic malgrat que està a punt de fer 72 anys.

De fet, fa poques setmanes que vam poder observar Carmen Lomana en biquini a la platja, lluint un físic envejable fins i tot per persones molt més joves que ella, el que demostra que es cuida i que no té cap mena de problema en mostrar-se al món tal com ella és.

Vestida amb un sensacional biquini vermell i un monyo informal, la 'socialité' va deixar latent que segueix en plena forma quan està a punt de complir 72 anys el pròxim 1 d'agost.

La semblança raonable de Carmen Lomana

I si ara Carmen Lomana es manté com una dona bella i saludable, amb un cos envejable per la seva edat, no ens podríem imaginar l'espectacular bellesa que desprenia durant la seva joventut.

Per sort, la mateixa Carmen s'ha encarregat de mostrar-nos quina era aquesta bellesa amb una imatge publicada al seu Instagram de quan era jove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#challegeaccpted. 23 anys, autor desconegut

Una publicació compartida de carmen_lomana (@carmen_lomana) el

Carmen Lomana ha publicat una fotografia de quan tenia tan sols 23 d'anys, i el que més ha sorprès de la foto és la seva semblança amb una actriu de Hollywood, també considerada una de les més belles de la seva època. Els seus seguidors han esclatat d'alegria veient el seu ídol com una autèntica estrella de Hollywood. 

Els usuaris no van trigar a comparar-la amb la mítica actriu americana Sharon Stone, mentre que altres van assenyalar que complia a la perfecció amb el prototip de noia James Bond.

Carmen Lomana i Sharon Stone

En només unes poques hores, la publicació ha superat els 14.000 'm'agrada' i el centenar de comentaris que lloen la increïble bellesa de la 'celebrity'. Alguns dels missatges més destacats han estat:

  • Tota una bellesa... qui va tenir, va retenir i va guardar per a la segona joventut!
  • Estàs més interessant i atractiva ara, Carmen.
  • Super guapíssima, i amb el cap molt ben moblat.
  • Ohhh que semblant a Sharon Stone. Quina bellesa, sempre bella i impecable, Carmen.
  • Guapisima! Sembles una noia James Bond!
Imatge comparativa de Carmen Lomana amb 23 anys i Sharon Stone
A l'esquerra, Carmen Lomana amb 23 anys. A la dreta, Sharon Stone en la seva joventut | Xarxes socials