YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alessandro Lequio alliçona Enrique Ponce pel seu divorci

La separació entre el torero i Paloma Cuevas està sent més complicada del que es pensava

Alessandro Lequio com a col·laborador de 'El programa del verano'
Alessandro Lequio ha reflexionat sobre el divorci d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas | Telecinco

Quan semblava que el divorci entre Enrique Ponce i Paloma Cuevas havia de ser amistós, tot sembla indicar que no serà com es preveia. El divorci de la famosa parella podria no estar sent tan fàcil com tots dos anunciaven fa dies.

Aquest dimecres 29 de juliol, Alessandro Lequio opinava sobre la importància dels fills en la separació del matrimoni entre el torero i l'empresària. El col·laborador d' 'El programa del verano' ha fet una recomanació a tots dos de cara al divorci que s'està duent a terme.

Tot apunta que el que està succeint aquest estiu ha canviat les coses i el que semblava desenvolupar-se com un divorci senzill, finalment no serà així. Sembla que Paloma Cuevas no comprèn el comportament del torero i està molt disgustada amb el que està passant amb la seva manera de fer les coses, especialment en relació amb la jove d'Almeria Ana Soria.

Paloma Cuevas calla mentre Enrique Ponce gaudeix de la seva relació amb Ana Soria

Mentre Enrique Ponce ha tirat per davant i ha proclamat tot el seu amor per Ana, Paloma Cuevas segueix travessant aquest dur moment sense articular paraula.

Enrique Ponce i la seva nova parella, Ana Soria, passejant en una de les seves escapades
Enrique Ponce no amaga la seva felicitat amb Ana Soria, la seva nova parella | Gtres

A 'El programa del verano',  Alessandro Lequio ha volgut enviar un missatge a la ja exparella: «Quan el que importa de veritat són els fills, el divorci no ha de suposar cap problema. Si tu de veritat estimes o has estimat a aquesta persona, una vegada que assumeixes que ja no hi ha amor, el que has de fer és desitjar-li el millor al teu ex», ha dit Lequio.

Alessandro pronunciava aquestes paraules hores després d'haver recordat la seva relació amb Ana Obregón i la infància del seu fill, Aless Lequio. Telecinco va oferir un resum de la vida d'Obregón al programa 'Hormigas Blancas', història que va desembocar en la trista pèrdua del seu fill Aless fa tan sols uns mesos. Després de l'emissió, Lequio va comentar la seva conclusió sobre el seu passat, lluitant contra les llàgrimes mentre recordava el seu petit Aless en directe a 'El programa del verano'.


Comentaris

envia el comentari