Portada  de la revista Semana el 1 de julio de 2020

El divorci que Espanya no s'esperava, portada de la revista 'Semana'

S'ha convertit en la notícia del dia dins de la premsa rosa

Avui la  revista 'Semana'  ha sorprès amb una notícia inesperada i 'bomba': el torero Enrique Ponce i la seva dona,  Paloma Cuevas,  es divorcien. La revista ha llançat al mercat la portada amb l'exclusiva d'aquesta separació que ha impactat a la premsa rosa, ja que els citats protagonistes havien donat forma  a una de les  parelles més consolidades del panorama social. O això semblava.

La parella es va conèixer a través del pare d'ella, l'extorero Victoriano Cuevas, i l'any  1992 va iniciar la seva relació. El seu va ser pràcticament un enamorament sobtat. Tant és així que només 4 anys després passaven per l'altar en un casament multitudinari. Una història d'amor de la qual n'han sorgit dues filles: Paloma i Bianca.

Dos anys enrere

Fins fa un parell d'anys tot el que envoltava a la parella, i la seva relació, semblava idíl·lic, però des de llavors sembla que han anat arrossegant problemes. Segons es rumoreja, el desgast de la relació i la convivència han estat els que han donat lloc a la separació, deixant clar que no hi ha  terceres persones pel mig.

Per les seves filles i també per ells mateixos, Enrique Ponce i Paloma Cuevas han fet el pas de separar les seves vides  de forma amistosa. Així, segons s'exposa, un despatx d'advocats s'està encarregant dels tràmits necessaris perquè el divorci sigui cordial. Volen que l'afecte que es tenen i els anys que han passat junts facin que la situació sigui el menys traumatica possible.

Els seus familiars i amics, que eren coneixedors que la relació ja no anava bé, estan tristos per la ruptura. I més encara quan només els quedava un any per celebrar les noces de plata. No obstant això, consideren que la decisió és la més encertada per al torero i la seva dona. Ara, afronten camins separats i noves vides en les quals esperen tornar a trobar l'amor i la felicitat.