Alessandro Lequio y Ana Obregón en el entierro de su hijo Álex Lequio

El gran absent en el funeral d'Álex Lequio: La baixa que ningú esperava

Una de les persones més importants en la vida del jove no va acudir al seu últim adeu

Ana Obregón i Alessandro Lequiohan donat l'últim adeu aquest dimarts, 30 de juny, al seu fill Álex Lequiomort el 13 de maig a conseqüència del càncer que patia, amb una missa funeral en honor seu. A la cita no van faltar familiars i amics que van voler fer costat als desolats pares en el que era un dels moments més durs.

No obstant això, una absència va ser més que notable. Clemente Lequio, germà d'Álex per part de pare, no va assistir a la cerimònia. Des del moment en què es va saber de la mort de l'empresari, el fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte va mostrar el seu pesar per tot el que ha passat amb missatges d'afecte cap al seu germà, a qui va dedicar una cançó que va compondre ell mateix.

Álex i Clemente mantenien una molt bona relació des de feia uns anys, i per això va cridar l'atenció que no estigués present en el funeral. Però Clemente Lequio ha volgut realitzar el seu particular homenatge a través de les xarxes socials, on ha publicat un missatge on lamenta no haver pogut assistir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estimat Aless, M'omple de tristesa no poder estar present per a aquest homenatge que tots els teus éssers estimats t'han volgut organitzar en el teu honor. Et volia escriure algunes paraules, no només per fer-te arribar el meu amor, sinó també per intentar donar un missatge positiu cap a tots aquells que com la teva mare, el nostre pare, els teus parents, la teva núvia, els teus amics i totes les persones que estan destrossades pel fet que ja no estàs aquí físicament amb nosaltres. Aless, vas deixar aquesta vida terrenal i material per anar a un món metafísic i espiritual que només gent meravellosa com tu mereix estar. Dir que ets el nostre àngel i que ens estàs protegint és reductiu. Tu ets amb nosaltres, en la nostra ments i en els nostres cors. Aquestes en aquest moment a Madrid i a el mateix temps amb mi a Miami o en qualsevol altre lloc de l'món per estar amb qui vulguis, per riure amb nosaltres o per intentar animar els que tant t'han plorat i tot t'estan plorant. Sentim la teva presència Aless i ets molt més que un àngel perquè segueixes i seguiràs sent el fill per als teus pares, l'amic per als teus amics i, ara més que mai, el meu germà. No vas deixar aquest món de manera discreta sinó donant un rugit com un autèntic lleó per lliurar el teu gran missatge de valentia, coratge, amor i esperança i això, estimat Aless, val més de qualsevol gesta que tots nosaltres comuns éssers mortals en aquesta terra hàgim complert o intentem complir. Ara espero que tots puguem aprendre del que ens has ensenyat per estimar-nos i gaudir dels petits, simples i irrepetibles instants que ens dóna la vida. A la fin, sigui el que sigui, es que estaràs al costat de tots nosaltres. Com tu no hi ha ningú. T'estimo. El teu germà, Clemente

Una publicació compartida de Clemente Lequio (@ clem2leq) el

«M'omple de tristesa no poder estar present en aquest homenatge que tots els teus éssers estimats han volgut organitzar en el teu honor» comença escrivint Clemente Lequio en una carta cap al seu germà. «En aquest moment estàs a Madrid i, al mateix temps, amb mi a Miami (...). Sentim la teva presència, Aless, i ets molt més que un àngel perquè segueixes i seguiràs sent el fill per als teus pares, l'amic per als teus amics i, ara més que mai, el meu germà».

El fill d'Antonia Dell'Atte recalca en el seu missatge l'admiració que sent pel seu germà i la força que Álex Lequio va demostrar durant la seva malaltia. «No vas deixar aquest món de manera discreta, sinó fent un rugit com un autèntic lleó per lliurar el teu gran missatge de valentia, coratge, amor i esperança i això, estimat Aless, val més de qualsevol gesta».

Clemente Lequio vol treure una lectura positiva de la desgràcia que els ha tocat viure, assegurant que els servirà per «estimar-nos i gaudir dels petits, simples i irrepetibles instants que ens dona la vida. Al final, sigui el que sigui, sé que estaràs al costat de tots nosaltres». «Com tu no hi ha ningú, t'estimo», finalitza el fill d'Alessandro Lequio.