YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Karelys Rodríguez confirma la seva relació amb Cayetano Rivera

La jove ha confessat que va tenir una relació de sis anys amb el torero

Cayetano Rivera sortint del seu cotxe
Cayetano Rivera i Karelys Rodríguez van mantenir una relació, segons les paraules de la jove | Espanya Diari

Karelys Rodríguez ha revolucionat el món de cor després d'oferir unes declaracions 'bomba' a l'entrevista que ha concedit aquest dimecres 29 de juliol a la revista 'Lecturas'. La jove, que fa mesos se la va relacionar amb Cayetano Rivera, ha confirmat que van tenir una relació fins a "l'any passat'.

Sobre la raó de parlar en aquest moment, Karelys ha confessat que «el meu objectiu és aclarir-ho així i tot poder passar pàgina. Vull que es faci èmfasi en el fet que se m'ha jutjat injustament i de manera masclista. No he tendit cap trampa per fer-me famosa. De fet, quan va sortir tot, el primer que vaig fer va ser ficar-me sota terra i em vaig esborrar de les xarxes socials. Tinc la meva vida a Londres i no volia que em perjudiqués res d'això en la meva vida ni en la meva feina».

Preguntada per com ha estat aquesta relació amb Cayetano, Karelys assegura que «hem tingut una relació especial durant tots aquests anys, jo he estat enamorada d'ell. Ens vam conèixer per uns amics fa vuit anys i vam estar veient-nos després d'uns mesos de conèixer-nos. Han estat uns sis anys de relació i si mai hem perdut el contacte, ha estat perquè jo m'he molestat amb ell».

«Em deia que era important en la seva vida i em feia sentir especial»

Karelys obre el seu cor i confessa què és el que la va enamorar de Cayetano: «Des del principi vam tenir molta connexió. Jo al principi passava una mica i no entenia què li agradava de mi. Jo tenia 21 anys i em va venir aquest home guapíssim. El vaig conèixer i em tractava increïblement. Em deia que era important en la seva vida i em feia sentir especial. Òbviament, jo bavejava i l'idealitzava».

Malgrat tot, la jove establerta a Londres afirma que li va costar assimilar que no anava a tenir res seriós amb el torero: «Em vaig adonar l'error que estava cometent i vaig obrir els ulls, vaig sentir dolor al cor i em vaig adonar que estava enamorada».

Karelys passejant per Madrid
Karelys Rodríguez ha confirmat que va tenir una relació de diversos anys amb Cayetano Rivera | GTRES

La jove declara que no sap res de Cayetano Rivera des de desembre. «Em va felicitar per Nadal i l'Any Nou, però la realitat ja estava freda i durant el confinament ha intentat posar-se en contacte amb mi però desconec el motiu. M'imagino que vol que estigui tranquil·la i no enfadada pel títol que m'han penjat de Karelys, la mala».

«El que ell faci amb la seva vida intent que no m'afecti»

Finalment, Karelys compte que des que va passar tot això, el que ell faci amb la seva vida intent que no m'afecti. Jo d'Eva González no vull parlar. Hi ha moltes coses en aquesta història de les que no em sento orgullosa i òbviament em fa sentir malament, ja que quan passa una cosa així, moltes parts pateixen.

Sobre si va ser una noia més per Cayetano, Karelys «no ho sap. Després que va passar això m'han explicat mil coses, però jo fins que no veig, no crec. El que si penso és que vaig pecar d'innocent i immadura. Ara, la meva vida està a Londres i estic estudiant perquè vull ser advocada aquí també».


Comentaris

envia el comentari