La fortuna que tenen Sergio Ramos i Pilar Rubio i que suma milions cada any

El futur dels fills de la parella està salvaguardat

Sergio Ramos i Pilar Rubio donen la benvinguda al seu primer fill
Sergio Ramos i Pilar Rubio donen la benvinguda al seu fill | Vanitais

Sergio Ramos i Pilar Rubio estan vivint el seu millor moment familiar. Fa pocs dies naixia Máximo Adriano, el quart fill de la parella, i tant ells com els seus fills grans no poden estar més contents amb l'arribada del petit.

El futbolista i la presentadora, a més, els han deixat als seus tresors més grans un futur ple de portes obertes. En primer lloc, ser els fills de qui són els obre moltíssimes possibilitats i, d'altra banda, heretaran diversos negocis que el jugador del Reial Madrid ha estat gestionant durant tot aquest temps.

La pluja d'ingressos de Sergio Ramos

El món del futbol professional i aquests negocis li han generat uns grans ingressosSergio és un dels jugadors més ben pagats del seu equip, i ser el capità fa que guanyi més de 12 milions a l'any, sense comptar la publicitat amb la qual també guanya una bona quantitat de diners.

Entre Ramos i Pilar Rubio sumen un patrimoni aproximat de 100 milions d'euros. La font d'ingressos principal del jugador és 'Serem 32 SL', una empresa que es va crear fa 16 anys, on ell està inscrit com l'únic administrador, i que es dedica a la venda d'immobles.

Segons les últimes dades públiques d'aquest negoci, el 2018 va ingressar 2,3 milions, un 8% més que l'any anterior i unes pèrdues de 25.000 euros. No obstant això, el més destacable són les quatre aportacions de més de 33 milions d'euros de capital que va fer Ramos des del 2014 fins a 2018 per a sufragar invasions immobiliàries.

Amb tot això queda clar que els fills de la parella rebran un llegat amb un valor molt elevat. A més, l'andalús també posseeix una gran col·lecció de quadres pictòrics que també tenen un cost molt elevat. D'altra banda, el futbolista també compta amb una empresa pròpia, 'Vulcanitzats SR4', d'on també aconsegueix un ingrés molt elevat i que compta amb el suport econòmic de l'empresa Albis Inversions 2009, de la qual Ramos és administrador.

No obstant això, fa més de quatre anys que aquest negoci no li proporciona beneficis. Tot  això, el capità del Reial Madrid, la segueix mantenint perquè per a ell és un somni fet realitat. A més, entre els seus cavalls es troba Yucatán de Rams, que ha estat campió de món.

Altres dels seus grans tresors són els cotxes, i és que el futbolista pot presumir de tenir una gran flota de vehicles de quatre rodes, entre els quals destaquen un Porsche Carrera 911 S, diversos Audis, un Mercedes-Benz GT S AMG o un Aston Martin .


Comentaris

envia el comentari