El desig que Ana Obregón va demanar el 2011 per a l'estiu del 2020

L';actriu va desitjar a 'La Caja Deluxe' que la seva família estigués unida i que no faltés ningú

Fotografia d'arxiu d'Ana Obregón
Ana Obregón va desitjar alguna cosa en 2011 que no ha pogut complir-se en 2020 | setmana

Ana Obregón segueix intentant tornar a la seva vida normal després de la pèrdua del seu fill, Álex Lequio. L'actriu és a Mallorca, on es troba al costat dels seus pares, les seves germanes i alguns dels seus nebots. Els García Obregón estan més units que mai i passen tots els estius a El Manantial, la casa familiar de la Costa de los Pinos. Fa uns anys, l'actriu va demanar un emotiu desig que per la fatalitat no s'ha pogut complir.

La presentadora va participar el 2011 a 'La Caja Deluxe', una secció d'entrevistes íntimes a 'Sálvame' on els famosos s'asseien dins d'una caixa que narrava amb imatges i una veu en off tota la vida. En un dels moments de l'entrevista, tal com van recordar aquest diumenge a 'Hormigas Blancas', li van preguntar què desitjaria per a l'estiu de 2020, concretament pel 28 de juliol de 2020.

El desig d'Ana Obregón que no va poder complir-se en 2020

L'exparella d'Alessandro Lequio parlava així fa 9 anys: «El que escriuria al meu quadern en l'estiu de l'any 2020 és que seguim tota la família unida, que no falti cap i que hagi finalitzat el meu llibre i hagi estat un èxit», deia Ana Obregón mitjançant unes paraules que ara estan plenes de simbolisme per la primerenca pèrdua del jove a l'edat de 27 anys.

Ana Obregón i Álex Lequio
Ana Obregón desitjava que el 2020 el seu fill Álex Lequio fos un economista brillant | Instagram

L'actriu va confessar: «Escriuria que el meu fill hagi acabat la carrera i que és un economista brillant. Que he trobat un amor ... Escriure aquest any que de cop i volta sóc feliç, perquè he decidit d'una vegada ser-ho». Per Anna, el seu fill és el més important en la seva vida: «És la meva vida Aless. Quan el vaig veure per primera vegada vaig entendre què feia jo al món, era la pregunta que més m'havia fet a la vida, quan el vaig veure ho vaig entendre tot», va assegurar el 2011.

D'altra banda, Ana Obregón va viatjar fins a Mallorca després del funeral del seu fill, que va tenir lloc el passat 30 de juny a la parròquia de Nuestra Señora de La Moraleja a Madrid. A l'illa balear es troba acompanyada per tota la seva família que no la deixa de donar suport en cap moment i que es bolca en ella cada minut.


Comentaris

envia el comentari