La reina Letícia i el seu gest més aplaudit durant la seva gira per Espanya

La reina Letícia simpatitza amb les marques de roba espanyoles i aposta pels models de les firmes nacionals

Els Reis d'Espanya, Felip VI i Letizia, durant la seva visita oficial a Bilbao.
La reina, Letícia Ortiz, llueix roba 'low cost' de marques espanyoles durant les seves visites a les ciutats de país | GTRES

Els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia Ortiz, s'han ficat en una cita amb la societat espanyola des que es va aixecar l'estat d'alarma al país i, que finalitzarà aquest mateix mes de juliol.

 

Ses Majestats han sortit del Palau de la Zarzuela, protegits sota les seves mascaretes. Han caminat pels carrers de les províncies espanyoles i visitat els llocs més commemoratius de cada ciutat, com ara el Museu GuggenheimBilbao o la Catedral de Santiago deCompostel·la a Galícia.

 

El tour realitzat pels reis d'Espanya ha estat un símbol de suport i proximitat als ciutadans. A més, han pretès amb això transmetre el seu reconeixement a la societat espanyola per l'esforç conjunt de tots els ciutadans durant la lluita contra la Covid-19.

La reina ha aprofitat l'ocasió per fer l'ullet als sectors espanyols del turisme i el tèxtil, ja que han estat molt perjudicats durant la pandèmia sanitària.

 

La reina dona suport al sector de roba espanyola

Pel que fa al món de la moda, la dona de Felip VI s'ha decantat per acudir a les visites vestida amb roba 'low cost' de marques nacionals com Zara, Massimo Dutti o Mango, amb la idea d'impulsar en el mercat aquestes signatures. Així mateix, la reina Letícia ha aprofitat l'ocasió per 'tirar de fons d'armari' i reciclar algun dels seus conjunts.

 

Per exemple, durant la seva visita a Bilbao. Allà la Reina va lluir un vestit de flors rosa de tall midi, que va ser tendència l'any 2017, elaborat per la marca Zara . O durant el seu passeig per Navarra on va lluir un vestit d'inspiració boho amb un estampat mocador de color verd de la signatura Sandro París.

 

Pel que fa al calçat de la sobirana, tampoc ha passat desapercebut. La Reina ha optat per la comoditat i, per això, ha escollit unes espardenyes blanques de la marca espanyola Macarena Shoes, molt còmodes i aptes per a la frenètica agenda oficial de Letícia.

 

Bé és cert que la reina sempre ha cridat l'atenció pel seu gust exquisit i encertat de la moda. Tant és així que el seu estilisme sempre és comentat pels experts i aplaudit per la societat. A més, el vestuari de la monarca no és pura casualitat o fruit de l'atzar sinó que té el seu significat i, en aquest cas ha estat brindar el seu suport a les firmes tèxtils nacionals.

 


Comentaris

envia el comentari