Belén Esteban en el plató de 'Sálvame' en una de sus apariciones.

Belén Esteban aclareix definitivament si abandona Telecinco

«El meu lloc està a 'Sálvame'», afirma de manera contundent la princesa del poble

Belén Esteban  vol seguir a 'Sálvame' per molt temps, com es dedueix de les seves paraules en l'entrevista que ha concedit aquesta setmana a 'Lecturas', on apareix en portada posant en banyador. La princesa del poble té clar quin és el seu lloc a la televisió i no deixa molts dubtes sobre la seva continuïtat al programa de 'La Fàbrica de la tele'.

«Jo treballo a 'Sálvame' i em quedaré on m'he de quedar, en el meu programa. Li estic molt agraïda a  Carlos Herrera per totes les coses boniques que em va dir i que no vaig negar que a una li fa il·lusió escoltar-les, però el meu lloc està a 'Sálvame'. Encara que al millor en el futur, qui sap el que passarà», afirma Belén en l'entrevista.

Belén Esteban, portada de la revista 'Setmana' de l'dimecres 29 de juliol
Belén Esteban ha confirmat que seguirà molts anys a 'Sálvame' | setmana

Sobre l'alt ritme de treball de les últimes setmanes, Belén confessa que «estem treballant molt, falta gent, altres estan de vacances... però sí que m'agradaria agafar-me les coses amb més calma. Però estic molt agraïda, que consti, perquè a més no puc deixar de treballar. Tant de bo pogués però no, cal fer-ho per viure».

Sobre la relació que té amb els seus companys, Belén Esteban sosté que «em porto bé amb gairebé tots. Sempre tens les teves coses amb alguna persona, però és normal i lògic. Entrem en temes amb què no tots estem d'acord i ja sabeu com som. Però de seguida se'ns passa».

«En cinc anys jo seguiré treballant a 'Sálvame'»

La col·laboradora de 'Telecinco' ha estat uns dies de vacances  a Benidorm  i sobre el seu futur a cinc anys no vol decantar-se per res. «No faig plans perquè mai saps el que passarà. Crec que cal viure el moment. Però ja et dic que en cinc anys jo seguiré a 'Sálvame'».

Finalment, preguntada per les noces i el desig de tenir un fill, Belén ha dit que «a vegades és una mica aclaparador perquè tothom em pregunta. El nadó estem fent tot el possible, però no arriba. Sobre les noces, l'altre dia em vaig trobar pel carrer amb el capellà del meu poble i ja li vaig dir que havia d'anar a veure-li. Volem casament? Doncs sens dubte. Tenim el dia fixat? Doncs no». La princesa del poble ha reconegut que si torna a ser mare, serà «pesada, tranquil·la, pacient... com som totes».