Imatge d'arxiu de l'ex d'Albert Rivera, Beatriz Tajuelo

Sorpresa per la sentimental confessió de Beatriz Tajuelo a Albert Rivera

Van mantenir una intensa relació de cinc anys

Nou episodi en la vida amorosa d'Albert Rivera. La seva exparella, Beatriz Tajuelo, ha tornat a parlar de la seva relació amb l'exlíder de C's i, de fet, s'ha obert més que altres vegades i ha confessat detalls que fins ara desconeixíem.

En una entrevista per a la revista 'Semana', la comunicadora ha assegurat que guarda molts records, i la majoria «molt bons», dels cinc anys de relació que va compartir amb Rivera, actual parella de Malú, amb qui acaba de tenir una  filla. Tajuelo ha explicat que va viure experiències úniques en aquella època i que l'exlíder dels taronges ha estat «l'home que més l'ha marcat».

La petjada que Rivera ha deixat en Beatriz Tajuelo és innegable. «Amb tots els meus respectes a les altres parelles meves, era una vida tan diferent, tan  intens tot...», confessava Tajuelo, afegint que «quatre anys es van convertir en tota una vida».

«Era com si em perseguís»

Albert Rivera i la comunicadora eren inseparables. És precisament un dels motius pels quals la ruptura   va ser molt dolorosa, assegura Tajuelo, tot i que el pitjor va ser haver-lo de seguir veient a la televisió, confessa a la revista: «M'ha marcat moltíssim. Quan era la meva parella i el veia era normal, però quan va deixar de ser-ho el seguia veient contínuament».

Ni al metro se salvava Beatriz Tajuelo  de veure la cara del seu ex, ha explicat: «Només sortir em trobava amb un pòster de mida natural d'ell i la seva campanya. Era com si em perseguís la seva imatge tota l'estona, va ser molt fort». 

Tot i que no se sap si mantenen alguna mena de contacte, Tajuelo s'ha reafirmat en l'entrevista que desitja tota la felicitat del món a Albert Rivera i a tota la seva família, amb qui guarda una boníssima relació: «Estic agraïda d'haver passat aquells anys amb ell».

Tot i no voler pronunciar-se mai sobre la relació de l'expolític amb la famosa cantant Malú, sí que s'ha atrevit a valorar la marxa de Rivera de Ciutadans: «Em va fer molta pena el moment de la seva dimissió perquè havia dedicat molt esforç i molta feina al partit».