Anita Matamoros somriu a càmera  en un acte de El Corte Inglés

Anita Matamoros li dona l'estocada definitiva al seu pare: ja no es diu així

La jove ha decidit donar-li el cop final al seu pare després de l'entrevista que ha concedit a 'Sábado Deluxe'

Sens dubte, la relació entre Anita i Kiko Matamoros no passa pel seu millor moment. El col·laborador ha aconseguit acostar postures amb tots els seus fills menys amb ella, justament la filla amb la qual ha passat gran part de la seva vida. Lluny d'estar a punt de reconciliar-se, pare i filla semblen dur-se pitjor que mai, és per això que Anita ha pres una dràstica decisió: desentendre's del seu primer cognom, Matamoros, en les seves xarxes socials.

Sembla que Anita vol desvincular-se del seu pare, i de totes les polèmiques que l'envolten, el màxim possible, és per això que no ha dubtat a deixar de banda el cognom Matamoros per triomfar com 'influencer' de manera totalment independent. Sens dubte, l'últim que ha acabat per esgotar la paciència de la jove ha estat l'entrevista que va concedir el seu pare a 'Sábado Deluxe', fa dues setmanes, en què insinuava que Makoke havia intentat enverinar-li i que estava disposat a desheretar-la per tal que la seva mare i Javier Tudela no poguessin gaudir d'aquests diners.

La dràstica decisió d'Anita

L'intent d'enverinament i l'amenaça de desheretar-les van poder haver estat determinants perquè Anita decidís esborrar el cognom Matamoros del seu compte d'Instagram, on acumula més de 670.000 seguidors. Sembla que la jove ha decidit deixar de ser 'filla de...' per a convertir-se en Anita. I és que la jove, feia ja diversos mesos que intentava deixar clar que la família no és una cosa que un tria.

La veritat és que ja és un habitual veure com Anita intenta desmarcar-se de la resta de la família. Des que va complir els 18 anys, mai ha concedit una entrevista a cap plató de televisió i fins i tot ha demanat als seus pares que deixin de parlar-ne davant la premsa, tal com ha manifestat Makoke al seu programa, 'Viva la vida' diverses vegades.

Sense anar més lluny, fa un mes la jove assegurava que no tenia cap intenció de moure's en el mateix món en què es mouen els seus pares (la televisió) i deixava clar que volia ser coneguda pel que és: una noia que comparteix contingut a les seves xarxes socials i que mostra cada dia la seva vida. En contra de la resta de la família, la jove 'influencer' no vol veure's embolicada en polèmiques absurdes ni participar en el cercle mediàtic que els seus pares han creat a partir del seu divorci.

Una decisió, que la jove ha volgut fer un pas més enllà, eliminant el cognom Matamoros del seu 'nick' d'Instagram i de la seva biografia. A més, la jove s'ha manifestat a través de 'stories' per deixar clar que ella no es pronunciaria sobre les polèmiques del seu pare i que continuarà generant contingut de la mateixa manera que ho ha fet sempre. Per tant, enrere ha quedat aquella Anita que no es posicionava a favor de cap dels seus pares.

Ara, després de tot el succeït, la germana de Javier Tudela sembla tenir clar on vol posicionar-se i així ho deixa veure en el seu dia a dia, on no dubta a pujar fotografies o vídeos amb la seva mare, a més d'estar contínuament comentant les publicacions que aquesta puja al seu compte d'Instagram.

Caldrà esperar per conèixer com reacciona Kiko Matamoros a la qual molts consideren una provocació per part de la seva filla. De segur que, ara, el col·laborador no dubtarà a parlar-ne públicament i reptar-la per alimentar el circ mediàtic que ha sorgit arran de la seva ruptura matrimonial amb Makoke.