L'actriu Loles León somrient i amb un vestit negre amb tatxes platejades

Loles León fa anys, però ningú es creu la seva veritable edat: «Em nego a creure-ho»

Loles León s'ha convertit en un personatge imprescindible a la televisió

Loles León és una de les actrius més estimades pels espectadors. I és que va saltar a la fama gràcies a Paloma Cuesta, protagonista d''Aquí no hay quién viva'.

L'actriu és coneguda pel seu treball a Antena 3, però abans de posar-se en la pell del seu personatge estrella va treballar en altres sèries. Els seus millors treballs van venir de la mà de TVE, concretament 'Gatos en el tejado' o 'La mujer de tu vida'.

L'artista va triomfar en la dècada dels noranta i es va convertir en un rostre imprescindible en tots els festivals de cinema. El productor José Luis Moreno va saber reconèixer el seu talent i li va fer una oferta que no va poder rebutjar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

León va estar interpretant molts anys a Paloma a 'Aquí no hay quién viva', però va tenir un desacord amb la direcció i va abandonar el projecte. Durant l'emissió d'aquesta ficció, que s'emetia a Antena 3, Telecinco posseïa en la seva graella un producte estrella: 'Los Serrano'.

Segons s'ha explicat, Loles volia cobrar els mateixos diners que Antonio Resines, protagonista de la competència. Però els seus responsables es van pagar a augmentar el seu sou, així que va decidir marxar de la cadena que havia aconseguit convertir-la en una icona.

L'actriu mai ha deixat de treballar, de fet també ha col·laborat amb sèries de Telecinco. Una de les més conegudes és 'Anclados', on va poder demostrar que té un talent indiscutible per fer riure al públic.

Ara Loles ha celebrat el seu aniversari, i milers de seguidors han utilitzat les xarxes socials per recordar els seus grans èxits. Tothom parla molt bé d'ella, ja que fora de càmera és una persona estupenda i una companya exemplar.

Els seus fans s'han quedat sense alè en conèixer la seva edat: 70 anys. «Em nego a creure-ho», escrivia un usuari de Twitter.

Loles León triomfa entre el públic i Antena 3 es rendeix davant seu

L'actriu ha aconseguit cridar l'atenció dels seus antics caps: els productors d''Aquí no hay quién viva'. Tal com hem explicat, va abandonar la sèrie per un desacord amb la direcció, encara que la seva enemistat és cosa del passat.

'La que se avecina' va comptar amb ella per a un dels papers amb més rellevància i el públic està encantat amb aquest fitxatge. És una de les estrelles de Telecinco, però no s'ha compromès amb la cadena.

Així, León ha aprofitat el seu privilegiat contracte per fitxar per la competència i convertir-se en l'estrella de 'Tu cara me suena 9'. Per tant, participarà en aquest concurs tot i que actua en una sèrie de la cadena rival, cosa que molt pocs poden fer.

Als seus 70 anys continua sent una persona molt important en el món de l'espectacle. Gràcies al fet que ha treballat amb els grans, comptar amb la seva presència és sinònim d'èxit. L'artista s'atreveix amb qualsevol repte: cinema, televisió, sèries, concursos i una llarga llista de projectes que sempre reben crítiques excel·lents.

Loles té al darrere una legió de seguidors disposats a fer tot per ella. Gairebé té enemics en la professió, però ningú s'atreveix a parlar malament a causa del seu poder mediàtic.

El públic està desitjant que s'estreni la nova edició de 'Tu cara me suena' per gaudir de la seva presència. De fet, en 2014 va acudir al programa com a convidada i va cantar una cançó de María Jiménez.

Els responsables de 'La que se avecina', Alberto i Laura Caballero, compten amb ella per a la temporada de la sèrie. I és que no hi ha ningú que vulgui perdre el talent de la polifacètica artista.

És més, les xarxes socials es van mobilitzar per demostrar que és una de les famoses més estimades del país en el seu últim aniversari. Molta gent va celebrar amb alegria que a la seva edat segueixi treballant amb tanta energia.