La infanta Cristina, durant la sessió del judici del cas Nóos del 10 de juny del 2016 que se celebra a Palma i en què es presenten les conclusions.

L'aniversari més amarg de la infanta Cristina: Sola i allunyada de la seva família

La infanta Cristina compleix 56 anys sense el seu marit, que ja gaudeix del tercer grau penitenciari

La infanta Cristina ha celebrat els 56 anys allunyada de la seva família. La seva germana, la infanta Helena, ha marxat a Abu Dhabi per fer costat al rei emèrit.


El rei Joan Carles sempre ha pogut comptar amb el suport de la infanta Helena, fins i tot quan el rei Felip va donar li l'esquena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No hi ha dubte que la infanta Cristina va viure un dels seus pitjors moments quan el seu marit, Iñaki Urdangarin, va ser imputat pel cas Nóos. Des de llavors, ha hagut de fer-se càrrec dels seus quatre fills mentre Iñaki ha estat empresonat. A més, també ha hagut de conviure amb el rebuig de la seva família.

A més, la infanta Cristina ha estat titllada de persona non grata per part de la ciutadania espanyola. Afortunadament, aquest any Urdangarin ja està més a prop de la llibertat, i aprofita al màxim el tercer grau penitenciari.

El passat mes de març, l'exjugador d'handbol va ser traslladat de la presó de Brieva -on va ingressar fa tres anys-, fins al centre penitenciari de Zaballa, a Àlaba.

Tot i això, la filla de la reina Sofia i Joan Carles viurà un aniversari molt diferent i atípic. No tindrà glamurs i, a més, estarà lluny dels seus éssers estimats, ja que el nucli de la infanta s'ha escampat arreu del país i part d'Europa.

A més, tenint en compte les restriccions sanitàries, és poc probable que la família pugui retrobar-se. A més, Urdangarin dorm a casa de la seva mare, Claire Libaert, des que li van concedir el permís penitenciari.

És molt poc probable que la infanta Cristina viatgi fins al País Basc per reunir-se amb el seu marit. Recordem que l'última vegada que els vam veure junts va ser durant la Setmana Santa.

La infanta Cristina lluny dels seus fills

Després de l'escàndol del cas Nóos, la família va decidir marxar d'Espanya. Els fills de la infanta Cristina han après molt bé la lliçó i es mantenen lluny del focus mediàtic.

Fa dos anys i mig, Joan, que estava estudiant la carrera de Relacions Internacionals al Regne Unit, va decidir traslladar-se a Madrid, on visitava al seu pare amb freqüència. A més, també s'ha deixat veure amb la seva àvia, la reina Sofia, o amb els seus cosins. 

Tot i això, la família Urdangarin ha demostrat que són una pinya, i romanen units davant l'adversitat. D'altra banda, Pablo també va optar per tornar a Espanya, encara que a Barcelona, ciutat on va créixer i on segueix formant-se.

Mentre estudia a l'European University, també entrena a l'equip del Barça d'handbol, demostrant que ha heretat les habilitats esportives del seu pare. Ell no és tan pudorós com el seu germà i és molt actiu a les xarxes socials. A més, ha protagonitzat alguna topada amb la premsa.

Aquest serà el primer any en què la infanta Cristina no bufi les espelmes amb Miguel. El seu fill, que fins finals d'any del 2020 vivia amb ella, va marxar a Londres per cursar els seus estudis en Ciències del Mar.

Sembla que Irene serà l'única persona que estarà amb la seva mare en aquest dia tan especial. Ella s'ha convertit en el seu ullet dret i amb la persona que comparteix més moments.